Griezelen met Lush

donderdag 12 oktober 2017


Elk jaar tel ik af naar de Halloween- en kerstcollectie van Lush. Ik kan zelfs niet kiezen welke ik het leukst vind, maar zoals dat tegenwoordig gaat moet je er snel bij zijn om iets te bemachtigen. Met de kerstcollectie valt dat nog mee, maar vorig jaar was er snel veel weg van Halloween. Mijn shopdagje naar Maastricht kwam dus goed uit vorig weekend, want alles was net een dag binnen. Ik nam trouwens ook iets uit de kerstcollectie mee (wie kan dat weerstaan?) en de Rocket Science bath bomb, maar vandaag vertel je meer over de Halloween producten. 


De Sparkly Pumpkin is nu al enkele jaren een terugkerende bubble bar in de Halloween collectie. Hij heeft dan ook een hoog cuteness gehalte en de grote hoeveelheid aan glitters maken er een musthave pompoentje van. Nu ja een glitterparty is het wel telkens je hem vastneemt, maar gelukkig valt dat goed mee nadat je uit bad komt. Hij heeft een frisse, citrusgeur die door het kaneelstokje iets kruidiger wordt gemaakt. 
Een nieuwkomer dit jaar en bovenaan op mijn lijstje is de Bewitched Bubble Bar. Een zwarte kat mag natuurlijk niet ontbreken bij Halloween al heeft deze een hoge aaibaarheidsfacor. Hij ruikt zalig zoet naar olibanum en bergamot, echt heerlijk. Oh, en hij kleurt het badwater zwart. Spooky! Meer Halloween kan het niet worden. 


Dé douchegel die ik gewoon elk jaar opnieuw moet kopen is Lord Of Misrule. Voor mij een enorm verslavende geur en eentje die ik meteen met Halloween associeer. Een mix van patchouli en zwarte peper waardoor hij kruidig, maar toch nog lichtjes zoet ruikt. 
Als laatste nam ik nog de Monsters' Ball bath bomb mee. Eentje waar ik vorig jaar helaas te laat voor was. Hij bevat een monsterlijke combinatie van Fair Trade biologische cacaoboter, limoen-, neroli- en olibanumolie. Deze griezel tovert het badwater om tot donkerpaars. 
Ik bouw alvast een klein Halloween feestje in de badkamer met deze goodies! 


Wat is jou favoriete Halloween product van Lush? 


5 opmerkingen

 1. Lush heeft altijd super toffe spulletjes in thema! I want :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! De Monsterball was mijn favoriet van vorig jaar en de pumpkin vind ik ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items! ik heb alleen geen bas dus dan valt er al veel af helaas. LUSH heeft zoveel leuks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh, wat een leuke items! Ik moet precies dringend nog eens een bezoekje brengen aan de lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen Lush Halloween producten voor mij dit jaar maar ze zojn zeker fotowaardig.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.