Currently Loving ♥ Herfst '17

maandag 16 oktober 2017


De herfst is nog niet zo lang bezig, maar toch heb ik heel wat producten waar ik verkocht aan ben op dit moment. Ik merk dat het voor mij niet zo moeilijk is om in dit seizoen iets niet leuk te vinden haha. Ik kan zo genieten van herfstcollecties, maar ook mijn skincare routine wordt stilaan weer aangepast naar de winter toe. Daar ga ik binnenkort een update over doen, vandaag de toppers waar ik niet meer zonder kan. 

Het veelbesproken Subculture palette van Anastasia Beverly Hills heeft me wél kunnen bekoren. Nog steeds verliefd op de mooie kleurcombinatie en het extreme pigment. De oogschaduws zijn niet de makkelijkste om mee te werken, je bouwt ze best lichtjes op of drukt ze aan als een pigment. Ik moet er dringend nog eens een nieuwe look mee maken, want je kan er zoveel richtingen mee uit. 
Terwijl iedereen achter de Paradise Extatic mascara loopt ben ik nog steeds erg onder de indruk van de Miss Baby Roll mascara van L'Oréal. Hij klontert niet, hij separeert mooi en mijn wimpers blijven een hele dag perfect gekruld. Eén van de betere mascara's die ik in lange tijd heb gehad. 
De Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer van Maybelline maakte een populaire comeback. Ik kocht er ook de Brightener versie van. Deze geeft een verhelderend effect onder de ogen. De Brightener concealer is vrij licht van tint en heeft een roze ondertoon. Ik gebruik hem meestal onder mijn gewone concealer voor het mooiste resultaat. 
In mijn review sprak ik al vol lof over het Flashmud Brightening Treatment masker van Glamglow. Ik vind dit masker echt gé-wel-dig! Hij maakt mijn huid stralend en een stuk egaler. Dit masker wordt met veel liefde wekelijks gebruikt. 
Als je mijn blog al voor lange tijd volgt weet je vast wel dat ik een grote Batiste fan ben. Wanneer ik ze vergelijk met de droogshampoos van Colab moet ik toch bekennen dat Batiste gewoon beter werkt. Althans voor mij. Toen ik deze nieuwe Sweetie geur zag staan twijfelde ik niet lang om hem mee te nemen. Wat een zalige geur. Een mix van framboos en vanille, niet te overheersend maar wel zoet genoeg. 
Ook The Ordinary heeft stilaan mijn hart gestolen. Hun back to basics mentaliteit en pure ingrediënten werken gewoon. De Advanced Retinoid 2% is samen met de Hyaluronic Acid 2% + B5 mijn favoriet. Ik ben zeker van plan om meer van dit merk aan te schaffen! 

5 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.