Lierac | Sunissime - De Nieuwe Generatie Zonneproducten

vrijdag 16 juni 2017


De laatste weken heb ik al serieus wat zitten smeren om me goed te beschermen tegen de zon. Huidveroudering wordt dan ook voor 90% door UV-stralen veroorzaakt en ik wil graag zolang mogelijk rimpelloos door het leven gaan. Een goede zonnebescherming is voor mij ook belangrijk om pigmentvlekken te voorkomen daarom gebruik ik steeds een SPF 50. Het nieuwe Sunissime gamma van Lierac is geïnspireerd op de technieken van de lichttherapie. Niet enkel ben je beschermt tegen UVB en UVA, maar ook tegen infrarood en zichtbaar licht. Ik heb vier producten uit de Sunissime lijn van Lierac ontvangen om te kunnen testen.
Twee zonneproducten met SPF 50, eentje voor het gelaat en eentje voor het lichaam en twee aftersun producten, ook zowel voor lichaam en gelaat.
Wat er nieuw is aan de Sunissime lijn is dat deze producten naast beschermen en kalmeren ook anti-ageing + verzorgend werken. 

De Verkwikkende beschermende Fluid voor het gezicht met SPF 50 heeft een zeer hoge bescherming met een filtersysteem tegen het gehele zonnespectrum. Het product is zeer vloeibaar en smelt weg in de huid. Ik voel wel dat hij een iets rijkere textuur heeft, waardoor mijn huid de nodige voeding en hydratatie krijgt. Een dagcrème smeren is eigenlijk niet meer nodig wanneer ik deze gebruik. Mijn huid beschermen doet hij prima! Ook nieuwe pigmentvlekken blijven weg. 
De Beschermende Stimulerend Melk met SPF 50 voor het lichaam heeft net zoals de gezichtsfluid een zeer hoge bescherming en gaat huidveroudering tegen. De verslavende kokosgeur van deze zonneproducten doen je helemaal wegdromen naar vakantie. Ook deze melk is prettig in gebruik. Een spray zoals deze vind ik altijd net wat makkelijker, de melk smeert erg goed uit en zorgt voor een streeploos resultaat. Misschien een beetje plakkerig nadien, maar wel extra voedend voor de huid. 's Avonds na het douchen voelt mijn huid nog steeds zacht aan. 
De Sunissime zonneproducten bevatten ook peptide die het bruinen activeert. Je zou er sneller een intens bruin kleurtje door krijgen!Aftersun producten skip ik meestal, omdat ik me steeds voldoende insmeer en zo bijna nooit verbrand. Wel, ik ga niet zeggen dat het me nooit voorvalt, want enkele weken geleden had ik toch een plaatsje aan mijn schouders overgeslagen met een klein lobster gehalte nadien. Ideaal wel om de aftersun producten uit te testen!
Zowel het Sunissime SOS Herstellend Serum als de Herstellende Rehydraterende Melk werken actief tegen rimpels, huidverslapping en pigmentaire onregelmatigheden. Ze verfrissen en kalmeren de huid. Het bruiningsproces wordt verlengd mits dagelijks gebruik. 
Een verkoeling was het zeker op mijn rode schouder! De aftersun producten zijn erg luchtig en verfrissen je huid meteen. Zelfs voor mijn gezicht vind ik het serum zeer fijn om te gebruiken, omdat het na een warme dag heel aangenaam voelt en de nodige verzorging geeft na het zonnen. Niet enkel noodzakelijk als je je verbrandt hebt dus, maar wel een mooie aanvulling als je veel tijd in de zon hebt vertoeft. Prijs Verkwikkende Beschermende Fluid SPF 50: €29,90
Prijs Beschermende Stimulerende Melk SPF 50: €25,90
Prijs SOS Herstellend Serum: €41,90
Prijs Herstellende Rehydraterende Melk: €26,90 

1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.