CATRICE | ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA

woensdag 10 mei 2017


Ik heb de laatste tijd heel wat mascara's getest waar ik in het algemeen best tevreden over was, maar toch miste ik extra volume. Mijn wimpers kunnen zeker volume gebruiken, want mijn wimperhaartjes zijn best dun. Een mascara waar ik benieuwd naar was is de Rock Couture Extreme Volume mascara van Catrice. De meningen zijn vrij positief die ik erover las dus ik nam hem gewoon mee, want hij is lekker budget proof en guess what? Totally worth the try! 


De verpakking van Rock Couture is er eentje op mijn lijf geschreven, de dop met studs maakt hem behoorlijk stoer en in combinatie met de roze letters ben ik er helemaal verliefd op. Ook al is het geen fancy luxe verpakking, ik vind dit voor een budget mascara meer dan ok. 
De Rock Couture mascara belooft niet enkel een geweldig volume, ook zou hij de wimpers mooi krullen en geeft ze een indrukwekkende lengte
De mascaraborstel is vrij groot en heeft korte rubberen haartjes. Ik ben er niet helemaal uit wat voor mascaraborstel ik het liefst gebruik, maar deze doet het alvast uitstekend. Hij is net groot genoeg om nog overal makkelijk te geraken en spreidt de wimpers zonder probleem. 
Enig minpunt wat Vera Camilla al aangaf is dat je de mascaraborstel er kaarsrecht uit moet halen. Anders heb je meteen teveel product aan het uiteinde van de mascaraborstel hangen en dan krijg je zo'n opgehoopte mascara op je wimpers wat nog moeilijk kan herstelt worden. Maar het is een kwestie van hieraan te denken, mij stoort dit nu niet echt meer. Het resultaat lijkt me duidelijk. Ik krijg er mooie volle wimpers van die niet aan elkaar kleven! De mascara klontert niet en spreidt de wimpers makkelijk uit elkaar. Ik krijg er niet echt veel meer lengte door, maar dat was voor mij ook geen must. 
Voor mij is het noodzakelijk om mijn wimpers te krullen met een wimperkruller, anders steken ze recht vooruit. De Rock Couture mascara houdt mijn wimpers de hele dag in zijn krul wat ik erg fijn vind. Als ik dan toch een negatief kantje moet aanhalen is dat hij soms stempelt op mijn ooglid. Ik heb hier niet altijd last van, maar het valt me wel regelmatig op. De Rock Couture mascara heeft ook een waterproof variant die ik hierdoor wel eens wil proberen, want de mascara op zich is echt ongelooflijk fijn en één van de betere die ik in lange tijd heb geprobeerd. Dat zegt volgens mij wel genoeg. 


Prijs Catrice Rock Couture Extreme Volume 24H: €3,995 opmerkingen

 1. Ik ben nog zoekende naar een goede mascara. Deze geeft zeker een mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, het geeft in ieder geval een prachtig va-va-voom effect en dat is hetgene dat ik zoek in een mascara, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi effect ! Ik hou ook wel van wat vavavoom volume !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very Cool! Thank you for sharing your impression! Very nice to read and very helpful, too! Have a nice weekend, best wishes from urlaub oberstaufen ( http://www.alpenblickhotel-oberstaufen.de )...Marie <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.