La Roche-Posay | Micellair Water Ultra voor de gevoelige huid

maandag 22 mei 2017


Van een nieuwe fles micellair water gesproken! Ik ontving enkele weken geleden een grote box waarin het nieuwe Micellair Water Ultra voor de gevoelige huid van La Roche-Posay inzat. Geen standaard fles, maar een mega exemplaar. Aangezien micellair water er bij mij altijd snel doorheen vliegt (mijn vorige was zo goed als leeg) was deze meer dan welkom. 


Micellair water is echt hét product als je je make-up of opgehoopt vuil van de dag op een zachte efficiënte manier wilt verwijderen. Omdat niet iedereen hetzelfde huidtype heeft bracht La Roche-Posay Micellair Water Ultra voor de gevoelige huid uit, maar ook Effaclar Micellair Water Ultra voor de vette huid. Vergis je niet dat deze voor de vette huid agressiever zou zijn, want hij is ook nog steeds geschikt voor een gevoelige huid. Enkel werkt hij ook talgregulerend. 
Beide formules zijn verrijkt met Thermaal water van La Roche-Posay wat erom bekend staat om verzachtend, kalmerend en anti-oxiderend te werken. 
Het Micellair Water Ultra voor de gevoelige huid bevat 1% glycerine. Een stofdeeltje dat de huid ook hydrateert na het reinigen. 
De combinatie van micellen en glycerine zorgen dus voor de ultieme reiniging met een kalmerende werking! Klinkt alvast erg goed.  

Zo'n gigantische fles is wel even wennen in gebruik, maar gelukkig bevat dit micellair water een pompje wat het handig maakt om te doseren. 
Ik verwijder mijn make-up altijd met micellair water én een reinigingsgel, omdat deze twee elkaar perfect aanvullen. Het Micellair Water Ultra van La Roche-Posay verwijdert zowel mijn foundation als mascara gelijk niets. Op sommige dagen heb ik heel wat op mijn gezicht gegooid dus chapeau dat dit micellair water zo grondig werkt! Hoe mijn watteschijfjes er nadien uitzien laat ik even ter zijde haha. Maar ook liquid lipstick of goed gepigmenteerde oogschaduw kan je snel en efficiënt verwijderen met dit micellair water. 
Na het reinigen heb ik geen last van een trekkerige huid of één of andere irritatie, maar voelt mijn huid lekker zacht aan. Zeer aangenaam. ik ben alvast fan! 
Het Micellair Water Ultra is een grote aanrader als je kampt met een gevoelige huid en je je make-up makkelijk en grondig wilt verwijderen. 

Prijs Micellair Water Ultra voor de gevoelige huid 750ml: €20,90

4 opmerkingen

 1. Dat is inderdaad een mega fles zeg, handig! Hier vliegt micellair water er ook door heen dus een grote fles lijkt me ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Ik moet ook weer een nieuwe fles aanschaffen, misschien koop ik deze wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een lekkere grote fles, kan je lang mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de prijs ook dik ça va naar gelang de inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.