Opgemaakt: februari

donderdag 28 februari 2013


De maand is weer zo goed als om, al vind ik het helemaal niet erg, want er komt mooier weer aan! Tijd om die dikke jas, sjaal, muts en handschoenen op te bergen. Ok, ik zal nog maar niet te enthousiast zijn, maar ik kan wel wat zon gebruiken.
Vandaag laat ik zien welke producten ik deze maand heb opgemaakt, ik weet niet als ik dit maandelijks ga doen hangt er zo een beetje vanaf hoeveel het is.

 
Ik begin met de reinigingsmelk en tonic van Caudalie. Deze vond ik echt heel fijn en zou ik zeker opnieuw kopen. De Caudalie producten worden op basis van druiven gemaakt en is vooral  een natuurlijk product. De reinigingsmelk is redelijk vloeibaar en verdeeld daarom ook vlot over het gezicht. Hij verwijdert goed alle make-up resten en maakt de huid zacht.
 
Dan heb ik een droogshampoo van Batiste opgemaakt, de XXL volume. Ik vind de droogshampoos van Batiste goed werken en ruiken lekker. Enkel krijg ik heel moeilijk volume in mijn haren en werkte dit bij mij dus ook niet. De volgende keer neem ik gewoon weer een andere.
 
De oogreinigingslotion van Diadermine zou hier heel vaak kunnen passeren, want dit is mijn favoriete oogreinigingslotion. Hij irriteert mijn huid niet en verwijdert heel goed mijn make-up/mascara. Eentje die ik dus blijf gebruiken.
 
Van L'Occitane heb ik de Cherry Princess handcrème opgemaakt. Niet de meest hydraterende handcrème van L'Occitane, want hij is vrij vloeibaar. Ik heb dan toch liever de shea butter handcrème.
 
Eindelijk is de Natural Touch foundation van Catrice leeg! Ik heb hier wel lang over gedaan, maar dat is natuurlijk ook omdat ik heel vaak afwissel. Deze vond ik zeker niet slecht, hij brengt gemakkelijk aan, maar geeft maar een matige dekking.
 
En als laatste de Smoothe Serum van Indola. Een heel goede serum! Maakte mijn haren heel zacht, ruikt lekker en geeft een goede bescherming. Deze zou ik ook niet direct opnieuw kopen, gewoon omdat ik nog een heel wat serums heb staan, maar toch wel een aanrader!


Zo, dit was mijn eerste 'opgemaakt' blogpost. Willen jullie dat dit vaak terugkomt?

Een reactie posten

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.