De perfecte summer glow met deze producten

zaterdag 29 juli 2017


Terwijl iedereen op vakantie lijkt te zijn, spendeer ik die van mij dit jaar in eigen land. Minder spectaculair en minder tanning lines, maar veel uitstapjes plannen maakt het dan wel weer goed. Toch had ik graag een kleurtje gehad, zo eentje waar het lijkt dat ik een week op het strand heb gelegen. Wel, met een goede zelfbruiner kan ik dit effect al snel bekomen, maar voor mijn gezicht gebruik liever iets anders. Ik vertel je welke producten je de mooiste bronzed/glowy look bezorgen. 


Laten we beginnen met je dagelijkse huidverzorging wat aan te passen. Ik ben het laatste jaar helemaal verkocht aan producten die mijn huid doen stralen. Het is gewoon zalig om op te staan met een heldere huid en niet eentje die er dof en moe uitziet. In de zomer vermijd ik liever een product op olie basis door mijn gemengde huid. Minéral 89 van Vichy is een perfecte dagelijkse booster voor een stralende huid. Je huid krijgt meteen een shot aan hydratatie en door de aanwezigheid van hyaluronzuur voelt je huid glad aan wat meteen een goede basis is voor je make-up. 
Wanneer ik weet dat ik een kort nachtje tegemoet ga, maar toch stralend wil wakker worden vind ik Dreamduo van GlamGlow ideaal. Deze twee-stappen verzorging die elkaar mooi aanvullen zorgt zowel voor meer glow, hydratatie en een huid die er voller uitziet. 
Het enige product wat ik gebruik om toch wat kleur in mijn gezicht te krijgen zijn de Radiance Plus Golden Glow Booster druppels van Clarins. Ik gebruik deze al enkele jaren en ik ben er nog steeds grote fan van. Je mixt enkele druppels onder je dagcrème en brengt deze dan aan op je gezicht en hals. Mits enkele dagen achter elkaar te gebruiken bouw je een mooie tint op zonder meteen té bruin te zijn. Ook geven deze druppels een extra glans aan je huid. 
Nog niet genoeg glow? De ontdekking om een vloeibare highlighter onder je foundation te mengen vond ik meteen het einde. Pas op dit kan snel te veel zijn en je wilt er niet als een glitterbal uitzien dus voeg zeker maar een kleine hoeveelheid toe. Neem hier wel altijd een brons-achtige kleur voor, deze zorgen voor het mooiste effect. Ik vind de Master Strobing Liquid in kleur Medium van Maybelline hier erg fijn voor. Moest ik deze stap overslaan gebruik ik graag het Ambient Lighting Powder palette van Hourglass. Deze poeders flatteren je huid en geven meteen een gezonde gloed. 
Ook vloeibare highlighter op je jukbeenderen met daarvoor een poeder highlighter zorgen voor de meest oogverblindende glans. Beste combo ever! 
Afwerken doen we natuurlijk met een goede dosis bronzer van Les Couleurs De Noir. Ik breng deze meestal aan onder mijn jukbeenderen, voorhoofd en kin. Subtiel, maar dat ik net dat sunkissed effect krijg! 



5 opmerkingen

  1. Ik ben ook dol op de Strobing Liquid van Maybelline, het is zo'n fijn product. Ik draag die graag op mijn jukbeenderen onder mijn foundation! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige producten. Dat serum van Vichy lijkt me zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een prachtige items! jaloers op je Ambient Lighting Powder palette, die wil ik al een tijdje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heij Griet,
    Weer heel wat leuke productjes 🤗🔝
    De Radiance Plus Golden Glow Booster druppels van Clarins gebruik ik ook.
    Dreamduo van GlamGlow en Minéral 89 kunnen deze ook voor een vettere huid?
    GlamGlow wil ik mss ook in de toekomst 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Heidi, als je echt last hebt van een vette huid is DreamDuo wrs iets te voedend voor jou. Ik gebruik hem nu in de zomer ook minder.
      Minéral 89 lijkt me wel ok voor elk huidtype! Voelt totaal niet vettig aan op de huid en wordt helemaal opgenomen

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.