LUSH | YOGA BOMB

donderdag 13 april 2017


Hij ziet er op het eerste zicht niet zo bijzonder uit, maar wat ben ik blij dat ik deze Yoga Bomb vanuit Londen meenam. Als ik aan yoga denk, dan denk ik meteen aan pure ontspanning. Iets waar deze bath bomb absoluut voor zorgt. 
Ik wist niet zeker als de Yoga Bomb een Oxford exclusive zou zijn, maar hij is blijkbaar ook gewoon bij ons (online) te verkrijgen wat dus wel goed nieuws is als je hem graag een keer wilt proberen!


Sandelhout- en wierookolie doen je helemaal weg mediteren in de badkamer. Ik vind de geur van Yoga Bomb erg lekker, eentje die iedereen volgens mij wel kan appreciĆ«ren. Hij bevat kamferhout en olibanum, waardoor deze bath bomb zowel bloemig als houterig ruikt. 
Een avondje even rust? Deze bath bomb neemt zeker zijn tijd om te fizzen doorheen het water. Hij doet er misschien wel drie dubbel zo lang over om helemaal op te lossen dan de normale bath bombs. 
Yoga Bomb ziet er dus op het eerste zicht niet echt spectaculair uit. Ik neem het je niet kwalijk, want dat was ook mijn eerste gedacht. Als de verkoopster bij Lush ons deze bath bomb niet had voorgesteld dan had ik hem waarschijnlijk niet veel aandacht gegund. 
Maar je moet wel even geduld hebben. Het badwater kleurt helemaal oranje, een beetje roestachtig waarin heel wat gouden glitters tevoorschijn komen. 
Ik kon het al een beetje aan de zijkant van de bath bomb zien dat er een turquoise kleurtje komt piepen. Deze komt inderdaad na een tijdje vrij in het water, maar dan samen met een pastel paars. Pretty indeed! Ik kreeg meteen zo'n unicorn gevoel en genoot van het kleurenspektakel in bad. 

Je voelt hem al aankomen, Yoga Bomb is zeker een aanrader voor de Lush lovers onder ons of voor degene die graag een me-time momentje willen plannen met een grote hoeveelheid zen. 
Prijs: €5,952 opmerkingen

  1. Wat een toffe kleurtjes komen eruit! En de geuren zijn ook nog eens lekker :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er super uit, fijne review weer meid

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.