SOS koude winterdagen = extra droge handen

zaterdag 4 februari 2012


Brrrrrr, wat is het koud! Deze extreem lage temperaturen moeten van mij zeker niet lang duren. Mijn huid en zelf mijn haren lijden hier onder! Extra goed hydrateren is dus de boodschap.
Vooral mijn handen hebben het zwaar te verduren. Mijn handschoenen zal ik zeker niet vergeten aan te doen, maar toch kunnen ze ook geen wonderen doen in deze koude.


Een noodzaak is hier echt wel een goede handcrème. Ik heb er al een hoop geprobeerd, maar nu heb ik toch mijn favoriete handcrème gevonden en dat zijn die van L'Occitane!
Ik ben er echt gek op. Ze trekken snel in en mijn handen voelen dan totaal niet vettig meer, wat ik bij andere handcrèmes wel vaak heb.
Maar ze maken mijn handen vooral superzacht, echt een redder in nood ;)
Van onder naar boven zijn dit:

- Shea butter ultra rich (de orginele)
- Délice des fleurs: Rose & Violette
- Fleur Chèrie
- Cherry Blossom

Ik vind ze allemaal lekker ruiken, de shea butter misschien wel iets minder, maar zolang hij mijn handen maar zacht maakt :)

3 opmerkingen

 1. *kijkt naar haar eigen handen*. Mijn handen zijn vervelt, wit, grauw en jeuken door de droogte. Ook al smeer ik me regelmatig in.

  Waar kan je die handcremes halen dan?:)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet dat er in Antwerpen en Maastricht een L'occitane winkel is, maar op andere plaatsen kan je em soms ook vinden bv in de Essenza hebben ze ook wel wat produkten van L'occitane :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik volg je nu, het zou leuk zijn als je me terug zou willen volgen!
  X

  www.smileisyourbestaccessory.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.