Wat staat er op mijn make-up tafel?

maandag 15 januari 2018


Mijn meest geliefde plaats in huis blijft toch wel mijn hoekje waar mijn make-up tafel staat. Ik vind het heerlijk om in het weekend of wanneer ik meer tijd heb me op te maken met al dat moois dat in mijn collectie ziet. Ja, ik ben daar best trots op. Niet dat mijn collectie uit zou moeten breiden, ik wil dit jaar liefst zo weinig mogelijk make-up kopen en zelf hier en daar wat kunnen opmaken of weggeven wat ik zelden tot nooit gebruik. 
Benieuwd wat er nu net allemaal op mijn make-up tafel staat? Ik geef je vandaag een sneak peek. 

Ik heb twee Muji acryl boxen op mijn toilettafel staan. Eentje met vijf lades en eentje met twee lades. Ik kocht ze beide in Londen en ben er ontzettend blij mee. Mijn lade van mijn toilettafel zit goed vol dus ik wou graag wat extra opberging hebben. Vooral voor mijn lipproducten vind ik dit handig. Mijn nieuwe Muji box heeft twee diepere lades en kan je ook langs boven openen. Deze leek me dan weer ideaal om de producten in op te bergen die ik op dit moment vaak gebruik. 

Op mijn toilettafel zie je ook mijn kwasten staan die ik heb onderverdeeld in oogschaduwkwasten en gezichtskwasten (al zit er hier eentje verkeerd zie ik net op de foto haha) en dan mijn twee kabuki kwasten die ik beide heerlijk vind (de grote is van Zoeva en de kleinere van Bellapierre). In de meest linkse beker zitten mijn oog-en lippotloden die ik speciaal daar heb gezet zodat ik ze vaker gebruik. 

Voorlopig heb ik nog een kleine staande spiegel die ik gebruik, maar ik ben van plan om dit jaar een grote spiegel met lampen te hangen. Ik mis goede belichting heel erg dus het lijkt me een prima investering. 
Je kan ook nog twee beautyblenders spotten die een vaste waarde in mijn make-up routine hebben gekregen! 


Ik begin met mijn eerste Muji box. Bovenaan ligt mijn geliefde Double Wear foundation van Estée Lauder. Zoals je ziet in twee verschillende kleuren, omdat ik mijn foundation altijd meng om de juiste kleur te bekomen. Ik ben mijn perfect match nog niet tegengekomen, maar zo werkt het ook prima. 
Mijn nieuwe aanwinsten zoals het Instant Eye Palette van Charlotte Tilbury en het Obsessions Mauve palette van Huda beauty hebben ook een speciaal plaatsje gekregen net zoals mijn favoriete concealers: Naked Skin van Urban Decay, Lock It van Kat Von D en de Brightening Instant Anti-Ange concealer van Maybelline. 


Onderaan heb ik nog drie oogschaduwpaletten waar ik het meest naar grijp: Naked Basics van Urban Decay, Rose Gold Eyeshadow palette van Huda Beauty en The Power Of Make-Up palette van Too Faced x Nikkietutorials. Een beetje random dat er een lipbalsem en handcrème in ligt, maar die komen altijd van pas! 
Het Brow Define potlood van Eylure x Fleur Deforce heeft er ook een plekje gekregen net zoals de All Nighter foundation van Urban Decay. Deze gebruik ik eigenlijk niet meer zo vaak.


Op mijn andere Muji acryl box heb ik nog twee acryl lipstickhouders staan. Deze vond ik ooit in de Freetime en vind ik nog steeds erg leuk! Mijn favoriete MAC lipsticks mogen erin pronken. Ohja mijn NARS Sheer Glow foundation paste helaas niet in mijn Muji lade dus deze mag gewoon blijven staan net zoals mijn Maybelline x Gigi Hadid lipstick.


In de bovenste lade zitten vooral liquid lipsticks en enkele lipglossen. Valt het op dat ik een beetje verslaafd was aan liquid lipsticks? Op dit moment hou ik niet meer zo van, maar ik probeer ze nog regelmatig te dragen, want er zitten zulke mooie kleuren tussen. 
Van links naar rechts zie je: Kat Von D Lolita en Double Dare, NYX Lip Lingerie, Soft Matte Lip Cream, Butter Gloss, Sleek Matte Me 'Birthday Suit', Kryolan Lip stain en MAC Retro Matte Liquid Lip Colour. 


Hier beginnen we nog met een liquid lipstick van Estée Lauder, de Vivid Matte Liquids van Mabelline, een liquid lipstick van LA Splash en een Melted lipstick van Too Faced. Daarna beginnen de lipglossen! Ik heb er enkele van MAC, eentje van Chanel, Dior en Orofluido. 


Nog meer lipsticks! Mijn minder gedragen lipsticks van MAC liggen bovenaan. Mijn favoriete Rimmel lipsticks, Lime Crime, de prachtige rode L'Oréal x Blake lipstick, twee Tom Ford lipsticks, L'Oréal x Balmain, Chanel, Urban Decay en Guerlain


Eén lade is speciaal voor mijn favoriete highlighters. Ik heb er drie van Becca, maar natuurlijk ook Soft and Gentle van MAC, Cindy-Lou manizer van The Balm, de Vivid Baked Highlighter van Make-Up Revolution en Away We Glow van NYX. 


In de laatste lade zitten vooral losse pigmenten en glitters van MAC, Too Faced, NYX, Kryolan en Chanel. Maar ook primers en oogschaduwbasis van o.a. NYX, Becca, MAC, Smashbox en Urban Decay. 







3 opmerkingen

  1. Ziet er echt netjes uit en heel erg mooi make-upjes :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh wat leuk om te zien! Prachtig ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zalig hé, zo'n eigen make up plekje in huis! Ik ben ook nog elke dag blij met mijn make up tafel :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.