Gekocht door b(v)loggers

woensdag 24 januari 2018


Wanneer iemand me vertelt dat ze die ene lipstick of mascara gekocht hebben door mijn review ben ik altijd wel een beetje trots. Dat enthousiasme aanstekelijk werkt is een feit. Ikzelf word nog steeds enthousiast bij het lezen van blogs of het kijken van video's van mijn favoriete YouTubers. Door de jaren heen heb ik me dan ook vaak laten beïnvloeden bij het kopen van beautyproducten. Gelukkig meestal met een positieve ervaring. Vandaag deel ik je er enkele van!


Misslipgloss (of nu Cynthia.nl) was één van eerste de beautybloggers die ik ben beginnen volgen. Ze inspireerde me elke dag en ik vertrouwde haar mening altijd als het ging over make-up of skincare. Ik leerde door haar Philosophy kennen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ondertussen gebruik ik de Purity reiniger even niet (meer), maar hij is jarenlang een favoriet geweest. Microdelivery Peel staat wél nog in mijn kast en hier kan ik moeilijk zonder. Een peeling waar je wel degelijk verschil mee ziet en voelt aan je huid. 
Nikkietutorials heeft me ook altijd mee wanneer ze haar favorieten deelt. Er zal heus wel meer in mijn collectie zitten waarin ze mij heeft beïnvloed, maar Taupe van NYX is toch wel de grootste winner. Voor mij dé perfecte contour kleur. Niet warm en zeer geschikt voor een lichte huid. 
Ik kan me niet meteen herinneren wie me hierin het meest beïnvloed heeft, maar volgens mij was iedereen wel lovend over de Primer Potion van Urban Decay. Volgens mij was dit ook mijn eerste degelijke oogschaduwbasis. Ik nam hem uit New York mee wat altijd een extra waarde geeft! 
Zowel Fleur De Force als Lily Pebbles deden me kennis maken met The Ordinary. Budgetvriendelijk en toch een top assortiment aan skincare producten. Ik wil er dit jaar zeker meer van ontdekken! 
De lancering van Champagne Pop heeft volgens mij niemand gemist. Jaclyn Hill heeft bij deze highlighter enorm veel harten gestolen en ook het mijne. Ik leerde eveneens het merk Becca kennen, die voor mij de beste highlighters hebben. 
Ook celebrities zoals Kylie Jenner maakte iedereen gek met haar perfecte nude lippen. Mijn eerste lippotlood van MAC werd dan ook Soar. Nog steeds vind ik het een prachtige kleur. Net zoals de lipstick Mehr. Ik denk dat ik deze bij Manon Tilstra voorbij zag komen en was meteen verkocht. 
Door Lily en Anna leerde ik Pixi kennen. Vooral de Glow Tonic is een grote favoriet geworden. Ik die normaal bijna nooit een tonic gebruik heb er toch eentje gevonden die ik geweldig vind. Je huid wordt er net wat stralender door. 
Mijn laatste beïnvloedbare aankoop was afgelopen weekend bij MAC. Weer opnieuw door Lily Pebbles die al maanden de Cream Colour Base 'Hush' de hemel in prijst. Het zou een ideale dagelijkse highlighter zijn die niet oogverblindend is, maar wel voor een natuurlijk glans zorgt. Ik ben hem ondertussen aan het uittesten dus hierover hoor je snel meer!






3 opmerkingen

  1. Leuk om te zien! En die contour kleur wil ik zeker ook eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die twee producten van The Ordinary op de foto, waar gebruik je die voor?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Daphne, je kan ze terugvinden in mijn artikel van The Ordinary: http://abeautytorock.blogspot.be/2017/09/the-ordinary-niet-zo-gewoon-als-het.html

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.