LONDON HAUL | Beauty Edition

woensdag 13 december 2017

Er was eens een belgische beautyblogger die zich goed heeft laten gaan tijdens het shoppen in Londen. Laat ik zeggen dat ik hier een mooi budget voor aan de kant heb gezet en mezelf zeker mocht verwennen. Wie mijn Londen wishlist heeft gezien zal merken dat hij lichtjes gewijzigd is. Ik heb niet alles gevonden (lees: niet genoeg tijd gehad om alles te vinden), maar ik ben zeker content met mijn mooie nieuwe producten. Ik ging trouwens ook langs Lush in Oxford Street, maar ik denk dat ik daar nog een apart artikel van maak. Verder mag ik de Muji lades schrappen van mijn lijstje, heb ik supercomfy pantoffels en een kerstpyjama gekocht en nog wat lekkers. 




CHARLOTTE TILBURY 
Vorig jaar had ik een beetje spijt dat ik niets bij Charlotte Tilbury gekocht had. Wel, dit jaar maakte ik dat dubbel en dik goed want ik kwam naar buiten met een lipstick, lippotlood en oogschaduwpalette. Geen liquid lipstick zoals op mijn lijstje stond. Ik was niet meteen verkocht aan de kleuren. 
HUDA BEAUTY
Ik heb even staan twijfelen tussen de mini oogschaduwpaletten van Huda Beauty. Zowel het Obsessions Warm Brown palette als het Obsessions Mauve palette spraken me erg aan. Uiteindelijk ging ik voor Mauve. So so pretty! 


THE ORDINARY
Het blijft overweldigend om te shoppen in Londen en zoveel van uw favoriete merken tegen te komen. Een bezoekje aan Deciem - The Abnormal Company mocht dus zeker niet ontbreken. Ik nam de Coverage foundation en Caffeïne Solution 5% + EGCG van The Ordinary mee. 
ORIGINS
In Londen vind je vaak de leukste geschenksetjes. Die van Origins zagen er weer de moeite uit dus ik besloot er eentje van mee te nemen (waarvan ik de verpakking daar heb gelaten mits plaatsgebrek in de koffer). Geen fullsize producten, maar wel ideaal om de producten te kunnen testen en zo te ontdekken wat mijn huid fijn vind. 


PIXI
Zoals gepland nam ik een back-up mee van de Pixi Glow Tonic en kocht ik eindelijk de Double Cleanser. Ik kan niet wachten om hem te proberen! 
EYELURE X FLEUR DE FORCE
Ondanks ik enkel wenkbrauwpoeder gebruik wil ik toch graag nog eens een wenkbrauwpotlood proberen. Ik vertelde je al dat ik benieuwd ben naar de Brow Define potlood van Eyelure x Fleur De Force en nam hem in de kleur medium mee. 
OSKIA
Ook een back-up van de Renaissance Cleansing Gel van Oskia ging mee terug. Deze blijft heerlijk in de winter. 

Zoals altijd kan je binnenkort reviews verwachten van mijn nieuwe aanwinsten. Ik probeer razend snel aan de slag te gaan met de oogschaduwpaletten, want ik wil er nog graag een feestlook mee maken! Stay Tuned.



♥ 

7 opmerkingen

  1. I have been wanting to try Pixi Beauty for awhile now!

    Candice | Beauty Candy Loves

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige producten heb je gekocht. ik heb ook een lipstick van charlotte tilbury, amazing grace echt een favoriet. HUDA palette is ook prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten heb je gekocht! Ik ben heel benieuwd naar de producten van Charlotte Tilbury x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh ik ben wel een beetje jaloers op je. Wat een mooie producten heb je gekocht. Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt inderdaad je best gedaan. Benieuwd wat je van de Double Cleanse gaat vinden

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankopen! Ik vind het Huda Beauty paletje prachtig. Ik ben nu eenmaal fan van haar make up :-). Benieuwd naar de reviews.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.