TONYMOLY | I'm Real Sheet masks

donderdag 29 juni 2017


Ja ik ben een enorme fan van sheet masks (of tissue maskers) en probeer ze liefst allemaal uit die ik tegenkom. Voor mij zorgen ze voor een ultiem me-time momentje. Ze doen me helemaal ontspannen + op zich werkt een sheet mask veel sneller met aanbrengen en verwijderen dan een standaard gezichtsmasker.
In Londen kwam ik een half jaar geleden hier en daar producten van Tonymoly tegen, maar ik vond ze vrij duur en ik had geen idee of het de moeite zou zijn aangezien ik dit merk nog niet kende. Ondertussen heb ik er wel wat positieve ervaringen van gehoord waardoor ik besloot ze een keer te proberen. 


Tonymoly is een cosmetica merk uit Zuid-Korea. In mijn opgemaakt artikel van mei zei ik nog dat ze in Azië een stuk voor staan op gebied van huidverzorging. Een perfect egale huid staat daar op nummer één en whitening producten is er een must have in je beautyroutine. 
Bij ons is Tonymoly volgens mij nergens te verkrijgen, maar online kan je het best makkelijk bestellen. Mijn tip: kijk op eBay. Ik deed er echt een koopje voor een pak van 11 sheet masks. Ik betaalde net geen €11. Insane! Dus even zoeken naar de beste deal, want meestal betaal je er een stuk meer voor. 

Ze hebben een enorm grote keuze aan sheet masks, jawel zelfs met Pokémon figuren, maar ze hebben ook make-up en lichaamsverzorging. 
De set van 11 maskers (waarvan ik er drie heb weggegeven in een winactie!) bevat een mooie mix van huid verwennerij dat gaat van voedend, zuiverend tot ophelderend. Voor elk wat wils dus. 
Een groot pluspunt aan deze skeet masks is de o-zo vrolijke verpakkingen. Ook iets typisch Aziatisch denk ik waar ik absoluut grote fan van ben. Je kan je voorstellen dat ik soms lang sta te kiezen welk masker ik ga gebruiken. 



Als ik een negatief punt moet aanhalen is het de grootte van de sheet masks. Helaas op formaat van Aziatische mensen, want de openingen voor de ogen en mond zijn klein. Niet heel storend, maar het mocht gerust wat groter zijn!
Voor de rest alleen maar lovende woorden. De sheet masks zijn massaal doordrenkt waardoor je het product dat nog in de verpakking overblijft kan aanbrengen op je hals en decolleté. Ik heb ze nog niet allemaal gebruikt, maar wel telkens met een andere werking. De geur van de maskers is lichtjes verschillend, maar ze ruiken vrij zacht. Geen sterk doordringende geur, maar heel aangenaam. 
Mijn huid reageert er ook prima op. Ik heb totaal geen last van irritaties wat ik in het verleden wel al eens heb voorgehad met sheet masks. 
De sheet masks moet je 20 tot 30 minuten laten zitten wat ik best vrij lang vind. Voor mij is 20 minuten het maximum. 
Ik vind het moeilijk om een onderscheid te maken tussen de maskers, de ene zal waarschijnlijk net wel wat meer hydrateren dan de andere al heb ik achteraf steeds een supergevoede, zachte huid met een mooie gezonde gloed. Zelfs de dag nadien merk ik het nog steeds. 
Ja wat kan ik nog zeggen? Ik ben onder de indruk en ga ze zonder twijfel opnieuw kopen!


Ben jij al bekend met Tonymoly? En wat is jou favoriete sheet mask? 






3 opmerkingen

  1. ik ken het merk al een tijdje! heb er zelf bij sephora een aantal maskers van gekocht, ik moet ze alleen nog proberen... vind sheet maskers over het algemeen wel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien ze er leuk uit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt fan ben van sheet maskers...

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.