ProNails | Elevate Life 'Mani Monday + Out Of Office'

woensdag 15 maart 2017


Spring is in the air! Eindelijk kunnen we genieten van het eerste lenteweer en dat doet verdomd veel deugd! De paasdecoratie heb ik al naar boven gehaald en tulpen verschijnen hier frequent in huis. Frisse, vrolijke kleuren zorgen meteen voor de spring vibes en daar denken beautymerken ook aan. Alles ziet er lenteproof uit met heel wat zachte pastelkleuren. Ook de nieuwe collectie van ProNails is helemaal mee. 



Who run the world? Wij vrouwen natuurlijk! Gebaseerd op de succesvolle en onafhankelijke girlbosses van deze tijd is de Elevate Life collectie van ProNails er eentje die ervoor zorgt dat je nagels er steeds op zijn best uitzien zowel op het werk als privé. 
De nieuwe lente collectie bestaat vooral uit zachte aardetinten en eerlijke, natuurlijke materialen. Dit zijn voor mij vooral de kleuren die ik steeds graag terug zie komen in de lente. Ik schuif mijn donkere lakjes even aan de kant en kies terug voor een frisse kleur op mijn nagels. 
De Elevate Life collectie bevat 6 kleuren: van eucalyptus groen tot een pastel peach. 
Ik koos voor Mani Monday en Out Of Office. Beide nude kleurtjes, niet te opvallend, maar ze geven  je look meteen iets extra's. Ze passen ook bij elke outfit wat de keuze mogelijkheid al aan één kant makkelijker maakt. 



#Mani Monday 

Mani Monday is dé kleur om je werkweek goed te starten. Deze zachte, pastelroze tint doen je handen er meteen erg stylish uitzien. Voor mij sprong Mani Monday er meteen bovenuit en ben ik helemaal weg van de kleur. 
Lichte nagellakkleuren doen het helaas wel nooit zo goed bij het lakken heb ik de indruk. De eerste laag was vrij streperig, maar gelukkig kreeg ik een mooie, volledige dekking na de tweede laag. 


#Out Of Office 

Even helemaal herbronnen met Out Of Office. Deze witte lak met parelmoeren reflectie geeft meteen een frisse uitstraling. Ik vind witte nagellak nog steeds erg leuk al draag ik het zelf niet zo vaak. 
Met Out Of Office had ik wel meer moeite om mijn lak egaal aan te brengen. Na twee lagen is hij nog steeds een beetje tranparant dus voor een volledige dekking kan je er best drie aanbrengen. 

De lakjes zelf zijn niet super longwearing voor iemand zoals mij (ik stoot me onbewust tegen alles nadat ik mijn nagels heb gedaan), maar met een topcoat kan je dit zeker verlengen. 

Prijs Longwear Mani Monday/Out Of Office: €14,95



5 opmerkingen

  1. Perfecte kleurtjes wanneer je voor neutraal gaat, heel mooi, ik ben fan van zulke lieve zachte kleurtjes en zeker voor aankomend seizoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauw, zo mooie kleuren! Helemaal zin in de lente!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mani monday vind ik een hele mooie zachte kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mani Monday is een prachtige kleur en ze past goed bij je! De eerste laag is vaak ook bij andere nagellakken streperig (vind ik). Bij sommigen moet je zelfs soms 3 lagen aanbrengen, maar die gebruik ik vaak niet meer dan ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.