L'Oréal | Micellair Water voor de gevoelige huid

vrijdag 17 maart 2017


Micellair water staat al jaren standaard in mijn badkamer. Het werkt efficiënt en makkelijk om make-up te verwijderen. Niet te vergeten is het ook nog eens lief voor je huid. Het Sensibio H2O micellair water van Bioderma is misschien wel het meest bekend en is inderdaad ook een topper, maar ik ben meestal voor een budgetvriendelijk micellair water gegaan. Voor mij wint de roze variant (voor de gevoelige huid) van Garnier hierin. Ik heb er al heel wat flessen van leeggemaakt. 
Nu kwam ik onlangs bij Kruidvat en zag ik het micellair water van L'Oréal staan. Ik had hem nog niet eerder gezien dus natuurlijk begint mijn bloggers instinct dan te werken waardoor ik hem meenam.


Ik heb al eens een micellair water van L'Oréal gehad, maar deze verpakking was me nog niet eerder opgevallen. Hij stond dan wel bij enkele nieuwe reinigers van L'Oréal, maar blijkbaar heeft hij gewoon een nieuwe look gekregen en die bevalt me goed! Hij bevat 400ml wat evenveel is als de micellaire waters van Garnier. Verder ziet de verpakking er rustig uit, niet te druk, waar ik van hou. 
Het micellair water is geschikt voor de gevoelige (droge tot normale) huid. De micellen die in deze formule zitten nemen de onzuiverheden weg van de huid. Glycerine zorgt voor hydratatie en verzacht de huid. 
De huid ademt, voelt fris, soepel en comfortabel aan. 

Ingrediënten:
Aqua/Water - Hexylene Glycol - Glycerin - Poloxamer 184 - Disodium Cocoamphodiacetate - Disodum EDTA - Polyaminopropyl Biguanide 

Ik gebruik micellair water elke avond om het grootste deel van mijn make-up te verwijderen. Gewoon op een wattenschijfje aanbrengen en even laten inwerken op je oogleden. Oogmake-up verwijdert het micellair water van L'Oréal erg goed en snel, net zoals mijn foundation in één, twee, drie verdwenen is. Nadien reinig ik mijn huid nog na met de Rennaisance Gel Cleanser van Oskia. Eventuele restjes van mascara en foundation zijn dan verleden tijd. 
Mijn huid is misschien niet erg gevoelig, maar ik gebruik niet graag te agressieve producten. Hiervoor is dit micellair water ideaal. Na het reinigen voelt mijn huid nog steeds gehydrateerd aan. Ben ik er even content van als van mijn Garnier favoriet? Jazeker! Ik heb de indruk dat het micellair water van L'Oréal mijn huid nét wat zachter achterlaat. Shoutout naar den deze! 

Prijs bij Kruidvat: €6,99

8 opmerkingen

  1. Goed om te weten, want ik heb ook altijd het micellair water van Garnier. De vormgeving van deze verpakking doet me wel denken aan die van Garnier. Ik dacht in eerste instantie dat hun fles een nieuwe vorm had gekregen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo blij dat merken meer aandacht besteden aan de gevoelige huid! Deze gaat op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij lijkt me heel erg fijn! Ik gebruik nu al jaren micellair water, ik ben er dol op!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken deze niet, gebruik voornamelijk Garnier. Ik ga eens kijken als mijn voorraad leeg is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd naar deze! heb nu al drie verschillende micellair waters uitgeprobeerd en momenteel vind ik de Garnier variant toch het fijnste. deze wil ik ook wel eens proberen ondanks dat ik geen gevoelige huid heb

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De verpakking ziet er zo mooi uit! Het lijkt me ook echt een fijn product. Ik gebruik momenteel de toner/micellair water van de delicate flowers collectie van L'Oreal. Die is ook echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik meestal Bioderma Sensibo H2O. Persoonlijk vind ik deze een aanrader in kwaliteit en prijs!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.