A Lush Beginners Guide

zondag 26 februari 2017


Een Lush store binnenwandelen en met lege handen buiten komen? Wel, mij zal het niet gauw overkomen. Ik moet eerder moeite doen om niet té veel mee te nemen. Vooral wanneer feestcollecties uitkomen begin ik mijn lijstje klaar te maken en probeer ik zo snel mogelijk een Lush te passeren, want geliefde producten raken al snel uit stock. 
Nu moet ik wel toegeven dat mijn liefde voor Lush echt is moeten groeien. Vroeger had ik geen idee wat ik er überhaupt van mee zou nemen, gewoon omdat ik er nog niet zo bekend mee was. Vandaar dat ik dit artikel wou schrijven om iedereen op weg te helpen die even het noorden kwijt is bij het binnen stappen van Lush. 


Mijn allereerste Lush product was de Bubblegum Lip Scrub (en ja ik heb hem nog steeds, want ik durfde hem natuurlijk niet teveel te gebruiken). Een lip scrub was vrij nieuw, misschien wel een beetje een luxe product, maar verschil is er altijd wanneer ik hem gebruik. Perfect voor velletjes te verwijderen en een gladde basis te creëren wanneer je lipstick wilt aanbrengen. De bubblegum geur is nog steeds mijn favoriet. Ik ga steeds aan nieuwe lip scrubs ruiken, maar geen enkele overtreft hem. Al vond ik de Sugar Plum Fairy Lip Scrub uit de kerstcollectie ook wel erg lekker en maak ik er nu gretig gebruik van.

Waar ik toch wel het meest van hou zijn de Bath Bombs van Lush. Ze zijn best prijzig als je weet dat ze na éénmaal gebruiken op zijn, maar ik gun me zo nu en toe een serieuze pampering sessie. Ontspanning tot en met en een badkamer die ongelooflijk lekker ruikt. Hier heb je niet snel spijt van. Aanraders: Intergalactic, Twilight, en Shoot For The Stars (kerst). 

Naast de Bath Boms zijn de Bubble Bars zeker zo heerlijk. Wil je graag een overload aan bubbels in het water? Dan moet je zeker eens een Bubble bar proberen en goed nieuws, je kan ze meerdere keren gebruiken. Ze geven zoveel bubbels en geuren vrij sterk waardoor je telkens maar een stukje af moet breken. 
Waar ik elk jaar naar uitkijk is de Unicorn Horn, maar ook The Comforter, Karma en The Magic Of Christmas Bubble Bar zijn hier altijd welkom.

Niet iedereen heeft een bad dus gelukkig hebben we ook nog de Shower gels. Hier ben ik zelf sinds Lord Of Misrule erg verslaafd aan. Hij heeft zo'n typische Halloween, patchouli kruidige geur. 
Maar afgelopen kerst liet ik me ook eens misleiden door de welbekende Snow Fairy, die naar mierzoete neuzekes ruikt. In Londen nam ik dan nog de Twilight Shower Gel mee. Als je de geur van de Twilight Bath Bomb of van de Sleepy Body Lotion kent begrijp je wel waarom ik hem meenam. 

Vorig jaar begon ik me wat meer te verdiepen in de skincare van Lush. Zowel de Ocean Salt Scrub en Ultrabland reiniger worden hier gemist. Ik wist niet dat de Lush reinigers zo ontzettend fijn waren en raad je zeker aan ze een keer te proberen. Ook de toners zijn heerlijk en zou een vers maskertje van Lush zeker niet verkeerd zijn om in huis te halen. Even nagaan wat jou huid nodig heeft en naar wat je eigen voorkeur gaat. 



Wat is jou favoriete Lush product? 


8 opmerkingen

  1. Lush kan inderdaad overweldigend zijn als je er voor het eerst komt. Ik vind het masker Brazened Honey zeer fijn evenals Ro's Argan body conditioner en de Intergalectic bruisbal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn allereerste LUSH product was ook een lippenbalsem! Maar dan de Bubblegum variant. Zo grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig zo artikel als dit, ik zo als 'leek' weten wat te moeten halen. Ik baal wel dat ik zelf geen bad heb want ik ben het meest benieuwd naar de Bath Bombs. Dus zal dan de Shower gels proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik de ultrabland cleanser iedere dag om m'n gezicht te reinigen echt super fijn!!!
    Ook de maskers vind ik heerlijk
    Mijn favoriete masker is de coffee o cup :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel! Ik ben gek op de bath bombs, heerlijk om mee in bad te gaan. Helaas heb ik geen Lush filiaal in de buurt en bestellen vanuit Nederland vind ik best duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Handige tips! Ik kom niet vaak bij Lush, dus dit is handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de bubble bars echt superfijn. Ik heb onlangs voor het eerst een gezichtsmaskertje gekocht :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben dol op Rose Jam en Ro's Argan body conditioner, de bubble bars en batch bombs sla ik regelmatig in en Twilight douchegel staat bij mij ook hoog in het lijstje. Van de lipscrubs ben ik dan weer fan van Popcorn, de juiste mix tussen zout en zoet.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.