PERSONAL | Picture My Life - November '16

vrijdag 2 december 2016


It's beginning to look a lot like.. Yess, eindelijk is het december! De officiële countdown naar kerst (en Londen!) is begonnen. Gisteren konden de eerste deurtjes van de adventskalenders geopend worden en de kerstlijstjes worden alsmaar groter. Nog even een terugblik op november, een drukke maar alvast sfeervolle maand. Ik volgde oa een opleiding Hairstyling en haalde de kerstversiering naar boven. 


Woohoo, The Pretty Reckless komt in januari naar België! Ik heb ze nog niet eerder live gezien dus ik ben heel erg benieuwd. Hun nieuwe album staat alvast op repeat in de auto. 


♥ Redken! Mijn favoriete haarmerk. Ik ben de producten nog aan het testen, maar binnenkort lees je er zeker meer over. 


Begin november kwam mijn nieuwe salon aan. Hij zit zoooo zalig. Ik kijk er elke dag naar uit om er 's avonds in neer te kunnen ploffen! Beste beslissing ooit om een salon in stof te nemen, want dit voelt lekker comfy en allesbehalve koud aan. 


Bij make-up looks horen heel wat selfies. Rolkragen zijn trouwens mijn lifesavers als het koud is. 


Steffi was jarig en we gingen eten bij Mexico in Hasselt. Voor mij was het de eerste keer dat ik er kwam. Ik eet zelf heel erg graag Mexicaans en vond het dan ook erg lekker. 


Snapchatten met de birthday girl! 


Ik was meteen verkocht aan deze reiniger. Mijn review ervan kan je hier terugvinden. 


Make-up van de dag. 


Ik hou van flatlay foto's en vind het leuk om zelf wat meer met fotografie bezig te zijn. Dit is mijn cosy herfstdag mood. 


In samenwerking met Wellness Academie volgde ik de basis opleiding Hairstyling. Ik heb dit al voor lange tijd willen doen en nu kwam het er eindelijk van. De opleiding duurde twee volledige dagen wat aan één kant vrij vermoeiend was omdat het op zaterdag en zondag was. Gelukkig was het toen rotslecht weer (lees: storm) dus had ik niet echt het gevoel veel gemist te hebben in het weekend. 


Wat simpel leek om te doen was toch een pak moeilijker dan ik dacht. Ik heb wel erg veel bijgeleerd in deze twee dagen en de docente gaf ook erg aangenaam les. De uren vlogen voorbij. 


Haren opsteken vond ik leuk om te doen! Ik overweeg om de cursus voor gevorderden te volgen. Daar komen de vlechttechnieken aan bod. 


We werkten met Paul Mitchell producten die erg fijn zijn!


Weekend! Ik was al vroeg uit de veren en had me al helemaal opgemaakt. Misschien wel gek om naar de supermarkt te gaan, maar ik doe het liefst mijn make-up in de ochtend. 


Hoe lief ligt Bo'ke hier wel niet? Het is altijd hartverscheurend wanneer ik moet opstaan om iets te halen ofzo haha. 


Zondag had ik plots zin om een video op te nemen en besloot ik een Grunge look te maken à la Taylor Momsen. De tutorial ervan kan je hier zien. 


Ik kon me niet langer inhouden, de kerstboom staat er sinds zaterdag. Dit is zó gezellig. Kon december maar in slow motion voorbij gaan. 


Een tijdje geleden zag ik bij Fleur Deforce super leuke schoenen. Ik denk dat die van haar van River Island waren, maar ik kwam ondertussen look-a-likes tegen en bestelde ze meteen. Ze zijn lekker stoer en ze zitten heerlijk. Helaas zijn ze wel een beetje een hype op IG, dus je zal ze zeker wel al zijn tegengekomen. 


Oefff, nog nét op tijd kwamen de adventskalenders aan. Ik vreesde er een beetje voor dat ik het dit jaar zonder moest doen. Twijfelaar dat ik ben wachtte ik veel te lang om een keuze te maken. De meeste beauty adventskalenders waren snel uitverkocht. Uiteindelijk besloot ik dan maar voor chocolaatjes te gaan en bestelde ik er eentje van Lindt (nomnom). Diezelfde dag kreeg ik nog goed nieuws van Marijke: ik had de L'Occitane kalender geworden. Gé-wel-dig! 



5 opmerkingen

  1. Leuke foto's om te zien! Heerlijk dat Mexicaans, dat is ook mijn favoriete keuken! Gave adventkalenders trouwens, ik ben benieuwd wat er allemaal inzit! En prachtige make-up looks heb je weer gemaakt, met ook prachtige selfies erbij, die horen er nu eenmaal bij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien :D Wat fijn dat je de haarstyling opleiding hebt gevolgd :D Die kalenders zien er ook mooi uit x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lieve foto van Bo! En jaaa, Mexicaans kan er altijd wel in.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk overzicht! Tof dat je de L'Occitane adventkalender gewonnen hebt! Veel plezier ermee.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.