Opgemaakt | November '16

zaterdag 10 december 2016


Ook in november heb ik mijn best weer gedaan in het opmaken van producten. Het begint zich weer goed op te stapelen in mijn kasten dus dan grijp ik maar al te graag in. Zo had ik nog een scrub in gebruik die er veel te lang stond en dat kon ik niet langer negeren. Ondertussen is hij in het opgemaakt mandje terecht gekomen samen met deze producten: 


Na jaren enkel de Purity reiniger van Philosophy te gebruiken besloot ik een nieuwe reiniger toe te voegen in de avond. Ultrabland van Lush is een reiniger op basis van amandelolie, fijn voor wanneer mijn huid droger aanvoelde en hij verwijdert mascara erg goed. Misschien wel iets minder hygiënisch omdat hij in een pot zit. 

LUSH - LORD OF MISRULE SHOWER (S)CREAM
Goh, wat mis ik de mysterieuze Halloween sfeer al! Gelukkig heb ik nog een back-up staan van deze Lord Of Misrule douche crème. Dit groene goedje ruikt zo ontzettend lekker, zowel een beetje zoet als kruidig. 

L'OCCITANE - FOOT CREAM DRY SKIN 
Ik geniet volop van de L'Occitane Adventskalender, want zo kan ik weer heel wat producten leren kennen. Deze voetcrème zat in de kalender van vorig jaar. Hij ruikt naar lavendel wat ontspannend werkt. Heerlijk na een vermoeiende dag en mijn voeten voelden lekker zacht aan nadien. 

Een lippenbalsem opmaken gebeurt niet gauw, maar degene die op mijn nachtkastje komen te staan gaan meestal wat sneller leeg. Trouw smeer ik elke avond voor het slapen gaan een dikke laag, zodat ik 's morgens opsta met zachte lippen. Ik blijf er bij dat ik lippenbalsem uit een potje altijd beter vind en dat is ook het geval bij Dr. Hauschka. Ik vond hem zuinig in gebruik en hij gaf mijn lippen altijd voldoende verzorging. Niet de beste die ik al gehad heb, er zijn er die beter voeden, maar ik vond hem prima. 



Als je van zoet houdt is de Sweet Inspirations lijn van Zoella zeker iets voor jou. De producten van Zoella zijn misschien voor een wat jonger publiek en kan je hierdoor niet vergelijken met bv. Lush (ze zijn ook best betaalbaar), maar de verpakking vind ik super leuk en ik zou er zelfs moeite mee hebben om ze na dit artikel weg te moeten gooien! De Bath Latte vond ik prima, rook lekker en gaf erg veel bubbels aan het badwater. De Sugar Dip bad zout zorgde dan weer voor net meer ontspanning 



INVINSI BOBBLE 
Ja ook deze Invinsi Bobble gaat richting vuilbak. Ik weet niet als het aan mij ligt, maar ik vind dat deze haarbandjes redelijk snel beginnen uit te leuren. Voor de rest vind ik ze wel erg fijn. Ik heb geen enorme knik meer in mijn haren als ik ze bijeen doe en het voelt ook gezonder aan voor mijn haren zelf. 

RITUALS - ORGANIC WHITE LOTUS & YI YI REN EXFOLIATING BODY SCRUB 
Ondertussen lijkt deze scrub van Rituals al uit een ander tijdperk te komen aangezien de verpakkingen al een hele tijd geleden allemaal vernieuwd zijn. Volgens mij kwam deze uit een geschenkdoos. Doordat het een crème scrub is is hij vrij mild. Toch deed hij zijn werkt goed en had ik nadien steeds een babyzacht velleke. Ook de geur was zoals we bij Rituals gewoon zijn heerlijk! 





6 opmerkingen

  1. Wat heb je veel leuke dingetjes opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten heb je opgemaakt. Ben wel benieuwd naar die producten van Zoella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben al zo lang benieuwd naar de Zoella producten, toch maar eens naar gaan kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's heb je weer gemaakt meid en zoella haar producten zien er inderdaad erg goed uit! liefs en een fijne week verder

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh die Zoella producten.. waar koop je die? Ik vind ze er zo leuk uitzien! En LOM is heerlijk hé, ik heb gelukkig nog een 250gr fles staan hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Evelien, ik bestel de Zoella beauty producten altijd online bij Feelunique :)

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.