PERSONAL | Picture My Life September '16

zaterdag 1 oktober 2016


September eindigt voor mij helaas ziek op de zetel/bed. De microben kregen mij na lange tijd nog eens te pakken en ik ben momenteel aan het herstellen van buikgriep. Moeilijk voor iemand als mij die graag eet! Gelukkig is het ergste achter de rug en kan ik me weer volop op het bloggen storten. 
Een nieuwe maand wilt zeggen dat jullie een verslagje van mij te goed hebben over de laatste weken dus laat ik daar mee beginnen.


Bo is not amused met selfies nemen haha. 


Begin deze maand ging ik naar het Foodtruck Festival in Hasselt. Mijn voorkeur blijft gaan naar mexicaans, nomnom. 


En poffertjes kan ik ook moeilijk weerstaan, zó lekker! 


Snapchat filters uittesten! 


In de ochtend mag er voor mij altijd wel een filterke voorzien worden! 


Volgens mij heb ik een zwak voor koffiemokken aangezien ik er misschien een tiental heb staan. Deze vond ik gewoon zo mooi met het marmer en de motiverende quote. Ik vond hem trouwens in de Primark.  


90's vibe met deze look en mijn choker ketting. 


Ik werd uitgenodigd voor een Get Together met de Vijf bloggers. We gingen gezellig iets eten bij Frank & Brut in Antwerpen. Voor wie mij nog niet zolang volgt of nog niet op de hoogte is: ik maak ook artikels voor Vijf, want ik ben namelijk hun beautyblogger! 


Ik koos voor - hoe kan het ook anders - de mexican dog. We hadden ook nog heel wat sharings, deze Crispy Crocs die je kan zien op de foto, maar ook zoete aardappel frietjes die ik énorm lekker vond. Ik ga thuis zelf nog eens een poging doen om deze te maken. 


Yesssss, mijn eerste Pumpkin Spice Latte van de herfst. Officieel was het toen nog geen herfst, maar dolblij was ik hem bij Starbucks zag staan in Gent. Ik ben dol op kaneel en kruidige drankjes en baal echt dat Hasselt geen degelijke Starbucks heeft. 


Bath Bomb corner bij Lush! Zooo benieuwd naar de kerstcollectie. 



Urban Decay ♥


Ok, hier moeten we even een momentje voor nemen. Ik nam dit dessertje mee van bij Albert Heijn enkele weken geleden. Ik twijfelde eerst omdat ik ze best prijzig vind, maar ik was ze al eens tegengekomen bij Zoella en was dus veel te benieuwd. Totaal geen spijt gehad van mijn aankoop, want amai dit is lekker! 


Countdown naar Halloween is begonnen. Ik haalde Lord Of Misrule terug uit de kast zoals ik eerder vermeld had in mijn Lush artikel. Zo'n heerlijke geur! Ik ga hem zonder twijfel opnieuw kopen. 


Dit is een beetje een fail. Ik hou enorm veel van mandarijntjes, maar helaas weten sommige mensen het verschil niet tussen een mandarijn en clementine. Dit waren geen mandarijnen, al was het verschil zelfs voor mij moeilijk te zien. Gelukkig waren ze wel lekker, maar mandarijntjes zijn iets zuurder en daar ben ik net gek op. 


Eindelijk het stukje van de keuken geverfd! Op zich ging het verven snel, maar al die hoekjes en kantjes aftapen en nagaan was iets lastiger. 


Girlsnight met Ine en Liesje! We trokken naar de Champagne Bar waar ik na één glas - Coupe Bubbles, zó lekker - al een beetje dubbel begon te zien haha. Ik drink duidelijk bijna nooit, maar gelukkig was ik niet de enige ;) 
Van de sushi nadien hadden we ook genoten. 


Jep, dat waren ze! Deze geribbelde frietjes staken mijn ogen uit en moest ik dus een keer proberen. Ik bak enkel frietjes in de oven wat met deze perfect ging. Ze werden redelijk krokant dus dat is zeker een pluspunt. 


Ooglook met de NYX Face & Body glitter. 


Complete look. 


Niet lang geleden kreeg ik een uitnodiging voor een geheimzinnige lancering van Roger & Gallet met een nog geheimzinnigere locatie. Ik voelde mij nog niet 100%, maar wou dit event echt niet missen. Bij aankomst kregen we deze supermooie bloemenarmband om. 




De locatie bevond zich op een privé domein in Beersel. Heel erg mooi en midden in de natuur.  



Et tadaa! Roger & Gallet heeft vanaf nu ook een sknicare lijn: Aura Mirabilis! Wat ziet het er mooi uit. We hebben alles al even mogen testen en naar het serum ben ik het meest benieuwd. De producten ruiken fris en het ingrediëntenlijstje ziet er goed uit! Binnenkort vertel ik je er zeker meer over.




 Bloggers crew! Foto credit gaat naar Bjorn :) 




En op naar het volgende event. Gisteren was er de pers- en bloggersevenement van Café Beauté in Hasselt.  Ik was er erg benieuwd naar, want ik was er nog niet langs gepasseerd.
Bij Café Beauté heb je een beetje alles in één: je hebt er allerlei beauty behandelingen, maar je kan er ook terecht voor een kopje koffie met gezonde en minder gezondere lekkerheden! 


Je kan je niet voorstellen hoe blij ik was dat mijn maag eindelijk niet meer zo protesteerde tegen eten. Niet dat ik al serieuze maaltijden aankan, maar ik heb toch wel van enkele zoetigheden kunnen genieten. 


De Inglot shop van Hasselt is verhuisd en heeft nu zijn plekje bij Café Beauté. Ook Morphe, Anastasia Beverly Hills, Paese, Bellápierre... kan je er vinden.
Ik was best onder de indruk hoe mooi Café Beauté is ingericht. Zeker de moeite om eens binnen te springen, wat ik mij in de toekomst vaak zal zien doen. Voor de behandelingen en meer info kan je hier kijken. 



7 opmerkingen

  1. Heerlijke foto's van mooie winkels met mooie producten en heerlijk eten en mooie looks hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die glitter look is zoooo mooi! En omg al dat eten en drinken :D allemaal zo lekker! En alle zeepjes enzo. Ook al zo heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb vandaag mijn eerste Pumpkin Spice Latte gedronken, njammie. Cafe Beaute ziet er echt cool uit, zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke events! Ik zie allemaal lekkere dingetjes. En de Urban Decay counter, heaven!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk foto overzicht! Hmm Pumpkin Spice Latte ik kijk er al naar uit om het nog eens opnieuw te drinken. Hopelijk snel een volgende keer.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.