Zoella Beauty | Sweet Inspirations 'Sugar Dip + Bath Latte'

zaterdag 3 september 2016


Al meer dan 11 miljoen abonnees heeft Zoë Sugg (beter gekend als Zoella) op dit moment op YouTube. Wow, iets waar ik zelfs nog niet over durf te dromen. Haar enthousiasme is dan ook erg aanstekelijk en haar video's zijn moeilijk om weg te klikken. Ik volg haar nog steeds met veel plezier en ben altijd best wel nieuwsgierig als ze iets nieuws uitbrengt. Haar beauty lijn doet het nog steeds erg goed en nu ze onlangs haar kerstcollectie heeft voorgesteld ben ik stiekem al aan het uitkijken naar kerst!
Uit de originele Zoella beauty lijn heb ik enkele jaren geleden al wat geprobeerd, maar ik moet zeggen dat de Sweet Inspiration lijn meteen een musthave op mijn wishist werd. 


Zonder twijfel heeft deze lijn de mooiste verpakkingen. Aangezien ze zelf zei dat ze moeilijk weg te gooien zijn nadien, weet ik van mezelf dat ik het daar waarschijnlijk als 'verpakking hoarder ' heel moeilijk mee ga hebben. 
Alles ziet er zacht en lief uit. Sweet Inspirations heeft dan ook de meest zoete geur die ze tot nu toe heeft uitgebracht. En aan de benamingen en ingrediënten te zien heeft Zoë zich geïnspireerd op de verfijnde patisserie.

Als expert in pampering momentjes koos ik voor twee bad producten! 


BATH LATTE
Dit flesje douche & bad melk (die ik eerder aanraad voor in bad) bevat zoete amandel, cacao en honing. Heerlijk zoet dus! Er zitten verzorgende bestanddelen in die je huid zacht achterlaten. 
De Bath Latte geeft veel schuim in het water wat ik niet meteen verwacht had. Hierdoor vind ik hem ook best zuinig in gebruik.
Eenmaal je wat van de Bath Latte in het water hebt gedaan is de geur vrij subtiel. Van mij mocht hij wat intenser zijn, maar dat is persoonlijk. 

Prijs bij Feelunique: €7,68




SUGAR DIP
Badzout zorgt voor mij vaak voor de ultieme ontspanning vooral als het lekker ruikt. De Sugar Dip badzout ruikt naar zoete macarons. Deze is echt wel voor de zoetebekken! Sugar Dip bestaat uit zeezout en net zoals de Bath Latte bevatten ze amandelolie, honing en cacao. Toch is de geur net wat anders. 
Even doorheen je badwater strooien en het badzout smelt geleidelijk weg. 
Fijn detail: er zit binnen in het doosje een 'Reseal me' sticker in, zodat je het zakje na gebruikt kan dichtplakken, want je kan het badzout meerder keren gebruiken. 

Prijs bij Feelunique: €7,68



7 opmerkingen

  1. Zoella haar producten zien er altijd zo lief en girlu out eh. De Bath Latte is wel heel speciaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omg het ziet er zo cute uit allemaal! Zo leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad, alleen al voor de verpakking wil je het hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh,ik ben zo fan van haar! Inderdaad die enthousiasme die heel aanstekelijk is. Heerlijke producten lijken mij dit ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oh die klinken wel goed seg. Ga ik in Londen zeker eens naar kijken, hopelijk hebben ze ze dan nog

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, wat een heerlijke verpakkingen zijn dit ♥ Ik kijk haar videos niet, maar haar producten spreken me wel erg aan. ik ga eens snuffelen bij die webshop!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.