StyleTone Box

donderdag 18 augustus 2016


Het is al een hele poos geleden dat ik nog eens een beautybox kon unboxen. Ondertussen zijn er ook al heel wat op de markt wat de keuze vaak moeilijk maakt. Toen StyleBox me contacteerde om een box van hen te ontvangen was ik meteen enthousiast. De StyleTone beautybox bied je elke maand een box aan met wel liefst vijf fullsize producten. Ook positief en wat de box met andere onderscheid is dat hun producten niet op dieren worden getest! 


In de StyleTone box vind je een boekje met heel wat info, tips en tricks over alle producten die de box bevat. Voor mij waren alle merken die erin zaten nog onbekend dus vind ik het vaak wel fijn om op deze manier meteen wat meer te weten te komen. 

In België betaal je €15 per maand voor één box. Maar je kan de box ook voor 3, 6 of 12 maanden nemen. Fijn om te weten is dat deze box perfect in je brievenbus past! 


ECOCO COSMETIC GLOVE €7,95
Maak deze handschoen nat met koud of warm water en hij verwijdert je make-up. Dit zonder enig product toe te voegen. Hij voelt alvast erg zacht aan en hij is herbruikbaar, want je kan hem minimaal 500 keer wassen. 
Ik heb ooit al eens van die doekjes gehad die zonder product je make-up wisten te verwijderen. Het werkte wel, al weet ik niet als hij mascara grondig gaat afhalen. Benieuwd ernaar! 

Interesse in een ECOCO Cosmetic Glove? Gebruik de code Styltone 16 op de webshop van Ecoco (voor 30 september). 



PAESE BROW SETTER €11,95
Ik dacht even dat dit een poeder was, maar het is een soort wenkbrauwwax met poeder in verwerkt. Best een vreemde textuur, maar kan zeker voor een mooi resultaat zorgen en je hebt dan natuurlijk ook meteen twee in één. 

MANNA KADAR RADIANCE SPLIT PAN BRONZER AND HIGHLIGHTER DUO €18,95
Mijn favoriet uit de StyleTone box is toch wel dit duo en dan vooral de highlighter: een mooie champagne kleur die ik zowel op de jukbeenderen als in mijn ooghoeken wil aanbrengen. De poeders voelen erg 'smooth' aan wat het aanbrengen meteen aangenaam maakt. 


Top pigmentatie! De highlight kleur vind ik erg mooi! In een bronzer zie ik niet graag glans dus ik zou deze kleur eerder als oogschaduw gebruiken. 


ELLOVI TINTED LIP BUTTER €5
Deze tinted lip butter voelt erg fijn aan op je lippen. Kan ook niet anders met het mooie ingrediëntenlijstje die hij bevat: zonnebloem, kokos en macadamia olie houden de lippen urenlang zacht en gevoed. De kleur is trouwens erg subtiel wat mijn voorkeur geeft voor lippenbalsems.

SERAPHINE ROSY CHEEKS €20
Voor een opvallende lipstain die blijft zitten is Rosy Cheeks dan weer zeker een aanrader. Als blush zou ik hem ook niet snel gebruiken. Voor zulke gepigmenteerde gels ben ik bang dat het al snel té wordt. Rosy Cheeks is voor 95% natuurlijk en ruikt sterk naar rozen. Ik vind hem fuschia kleurig en is dus vrij opvallend! 


Ook benieuwd naar de StyleTone beautybox? Wees er snel bij als je deze van augustus nog wilt ontvangen of laat je verrassen voor de box van september! 



9 opmerkingen

  1. Ik heb de box ook mogen ontvangen en vind de MANNA KADAR RADIANCE SPLIT PAN BRONZER AND HIGHLIGHTER DUO erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook, de manna kadar is mijn favoriet in de box deze maand ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat wenkbrauwproduct, ben ik heel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke inhoud! Die highlighter duo is wel erg mooi :O de rest is ook netjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb de box ook ontvangen en wat een toeval dat ik de inhoud ook vandaag laat zien in een artikel :)! Leuke inhoud hé, ben net zoals jij enthousiast!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Interessante box, heb van geen enkel van de merken al gehoord. Leuk om er zo dan mee kennis te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie producten zitten erin. Ik ben erg benieuwd naar die handschoen die je make-up eraf haalt. Zoiets ben ik al op meerdere blogs tegen gekomen!:)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.