Vichy | Ideal Body Aqua Sorbet Bodylotion + Spa Douche Gel-Olie

donderdag 7 juli 2016


In de zomer gooi ik meestal mijn verzorgingsroutine helemaal om. Geen zwaar voedende bodybutters of oliën die niet willen intrekken. Nee, het mag allemaal een stuk luchtiger zijn. Ik vermijd dan alles wat mijn huid plakkerig doet aanvoelen al heeft mijn huid nog steeds nood aan voldoende hydratatie. De nieuwe Aqua Sorbet Bodylotion van Vichy zorgt voor een fris en energiek gevoel de hele dag lang. 
De Spa Douche Gel-olie van Vichy vult de bodylotion dan weer mooi aan. Het wordt tijd voor een duo review van deze producten!




De formule van de Aqua Sorbet Bodylotion is licht en niet plakkerig. Zoals een sorbet laat hij een fris gevoel achter op je huid en zorgt hij voor voldoende hydratatie en een stralende huid. 
De hoofdingrediënten die hiervoor zorgen zijn oa. LHA (zachte peelende werking), Hyaluronzuur (langdurig hydraterend effect), 10 oliën waaronder abrikoos, jojoba, macadamia.. (werken voedend, zorgen voor een egale teint en een gladde + stevige huid). Thermaal Water, Ginkgo Biloba, Fresh Agent en Aquabioryl zorgen voor een het energieke en frisse gevoel + werken beschermend en verstevigend. 

Absolute aanrader voor tijdens de zomer! Deze bodylotion is zo luchtig, waardoor hij erg fijn uitsmeert en meteen door mijn huid wordt opgenomen. Nadien zorgt hij voor een verfrissend gevoel en voelt mijn huid stevig en glad aan. 
De geur vind ik zacht, zoetig en zelfs een beetje nootachtig. 



Check de bubbels! 


Een spa belevenis onder de douche? Klinkt niet slecht als je het mij vraagt! De Vichy Spa Douche Gel-olie is verrijkt met minerale bestanddelen om de huid langdurig gehydrateerd, stralend, comfortabel en zacht te maken. 

Het multi-minerale complex van magnesium, zink en koper beschermt en versterkt de huid + heeft anti-vermoeidheid eigenschappen.
De gel-olietextuur zorgt voor een satijnen zachte huid.

Wat een heerlijkheid onder de douche. De gel-olie begint lichtjes te schuimen in aanraking met water en voelt prettig aan op de huid. Hij heeft een ontspannende geur die me doet wegdromen naar een dagje wellness. Achteraf voelt mijn huid niet droog of trekkerig aan, maar ik gebruik wel nog graag de Aqua Sorbet Bodylotion nadien. 

Prijs Vichy Aqua Sorbet Bodylotion 400ml: €26,95
Vichy Spa Douche Gel-Olie 200ml: €9,95



7 opmerkingen

  1. Vooral die body lotion lijkt me zo lekker. Altijd fijn als het niet plakt, vooral in de zomer. Maar die douchegel lijkt me ook niet verkeerd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die gel lijkt me echt heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind geen van beide producten echt spannend, maar op zich klinkt 't allemaal goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben gek op bodylotions, en heb er ook veel te veel...haha. In de zomer is een luchtige bodylotion bij mij ook favoriet. Deze lijkt mij zeker ook lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als heerlijke producten, ik ben benieuwd naar die luchtige bodylotion :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, dit is zeker een fijn duo! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat klinkt het goed. Vooral de bodylotion, maar toen zag ik de prijs haha. Jeetje wat duur. Maar hij lijkt me wel erg fijn:)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.