10 Beauty Producten die hun geld waard zijn

maandag 20 juni 2016


Als je verzot bent op beauty komt het wel eens voor dat je aankopen hebt gedaan die vaak duur zijn en soms dan ook nog eens enorm tegenvallen. Om deze miskopen te vermijden is het tegenwoordig wel handig om het internet af te gaan en te zoeken naar een review van dat ene product (lang leve de bloggers!) dat je zo graag wilt, maar een flinke duit kost. Ook ik heb de fout gemaakt om eens roekeloos iets te kopen en dan kan ik kwaad zijn op mezelf als ik het de vuilbak in moet gooien. Maar welke producten zijn nu zeker het geld waard? Ik help je er even bij! 


MakeUp Geek oogschaduws
Ze behoren tot de betaalbare categorie en daardoor zijn de MakeUp Geek oogschaduws zonder twijfel het proberen waard. Ik werk er erg graag mee, omdat ze een zachte textuur hebben en de kleuren intens zijn wat niet verdwijnt als je ze gaat blenden. 

Marc Inbane - Tanning Spray
Een goede zelfbruiner vinden is vaak een hele opgave. Wat maakt een zelfbruiner goed? Wel, een vlekkeloos resultaat, geen typische zelfbruiner geur nalaten en zorgen voor een natuurlijk bruine kleur. Got to love Marc Inbane!

Becca - Shimmering Skin Perfector 
Mijn meest dure highlighters komen wellicht van becca, maar ze zijn het o zo waard! Deze highlighters zijn zo romig en geven daardoor een prachtige glans op je jukbeenderen. Ik heb ook al goedkope highlighters gehad waar niets verkeerds aan is enkel het resultaat is toch net wat anders en blijven meestal niet lang zitten.

Philosophy - Renewed Hope In A Jar
Op gebied van skincare ben ik verzot op Philosophy. Ik heb een tijdje andere moisturizers gebruikt, maar nu ik de Renewed Hope In A Jar er weer heb staan voelt mijn huid weer gladder aan en dat had ik zeker gemist! Ook de Purity Made Simple reiniger gebruik ik al jaren met veel liefde.

Rosebud Salve
Al jaren zweer ik bij deze lipbalsem. Ik heb er al heel wat versleten, maar keer op keer kom ik terug op de Rosebud Salve. De enige lipbalsem die mijn lippen intens voed en ook voor lange tijd blijft zitten. 

House Of Lashes
Nu ik vaker valse wimpers draag merk ik ook meteen het verschil van kwaliteit. Valse wimpers zien er niet bepaald natuurlijk uit, maar ik hou van fluffy wimpers die kriskras door elkaar gaan. Deze geven zo'n mooi effect en degene die wat meer kosten gaan echt wel langer mee (mits er lief mee om te gaan). House Of Lashes zijn zeker mijn favoriete wimpers!

MAC lipsticks
Misschien dat de Vice lipsticks van Urban Decay hier binnenkort ook bij kunnen staan, maar voorlopig weet ik dat MAC lipsticks het heel goed doen in dit lijstje. Ze overheersen mijn lipstick stash en ik krijg er niet genoeg van! 

Urban Decay - Eyeshadow Primer Potion
Ik vond het moeilijk om jaren geleden zoveel geld uit te geven aan een oogschaduw primer, maar spijt heb ik er nooit van gehad. Niet enkel blijft mijn ooglook de hele dag mooi, je oogschaduw komt beter tot zijn recht.

Estée Lauder - Stay In Place Double Wear foundation
Net als bij de lipbalsems kom ik bij de foundations steeds terug bij deze van Estée Lauder. Geen enkele foundation die ik heb gehad heeft zo'n goede dekking en is zo long lasting dat ik niet moet twijfelen dat hij 's avonds er nog op zit. 

L'Oréal - Mystic Oil 
Mijn haren hebben regelmatig nood aan een goede haarolie. Ik geef er liever iets meer aan uit als ik weet dat de olie daadwerkelijk de puntjes weer voed en hersteld. De Mystic Oils van L'Oréal zijn hier top in! 



Wat is jou duurste aankoop geweest die helemaal zijn geld waard was? 

♥ 

12 opmerkingen

  1. Leuk artikel!! Ik koop vooral budget, maar de highlighter zou ik bijvoorbeeld wel heeeel graag willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zelf meer van budget make-up, maar hoor inderdaad veel over die oogschaduws. Ook de lipstick spreekt mij zeker aan. Leuk artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alles wat ik van dit lijstje heb ben ik het er mee eens, écht het geld waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke post!! De MAC lipsticks vind ik ook geweldig! Mezelf voorgenomen er elke maand gewoon standaard 1 te kopen..haha. Philosophy heb ik nu de reinigingsgel, maar ik vind die in dat flesje fijner. De crème heb ik in een proefje geprobeerd, zalig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Make up geek wil ik nog zo graag hebben! Lees ik heel veel goede dingen over ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk artikel! Dit zijn zeker allemaal toppers! Ik zweer ook bij UDPP, die is zijn geld dubbel en dwars waard. Mijn duurste beauty aankoop van dit jaar is het Cheekathon palette van Benefit geweest. Ik gebruik ém elke dag dus ook dit palette is zijn geld meer dan waard voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk artikel, de Mac lipsticks vind ik ook echt geweldig en draag dan ook bijna iedere dag een Mac lipsticks dat ik mijn andere lipsticks verwaarloosd :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh wat een mooie producten. De rosebud salve is zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk om ze allemaal eens op een rijtje te zien staan :D Vooral de MAC lipsticks vind ik zelf enorm fijn en de Marc Inbane - Tanning Spray ook ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben ook al toe aan mijn 2e bus Marc Inbane, echt z'n geld waard idd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk artikel! ♥ Helemaal eens met de Make-up Geek eyeshadow pans en UD Eyeshadow Primer Potion. Naar de Mystic Oil van L'Oréal ben ik erg benieuwd, hoor er veel goeds over, maar ben nu helemaal verkocht! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Duurste aankoop op make-upgebied is denk ik mijn Marc Jacobs foundation of de Sisley blush. Beiden gebruik ik graag, dus zeker hun geld waard! Estée Lauder Double Wear is ook een grote favoriet hier en die Rosebud Salve vind ik net betaalbaar doordat ik er zo lang mee doe.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.