NEW IN | NYX - HOUSE OF LASHES - MAKEUP GEEK - ONLY - JACQUELINE DE YONG - MANGO

maandag 4 april 2016


Spring is in the air! Hopelijk hebben jullie ook zo genoten van het mooie lenteweekend. Ik vond het alvast heerlijk om die eerste zonnestralen op mijn snoet te krijgen en mijn vitamine D is alvast weer wat opgeladen.
Ik ging ook mijn pakketjes ophalen die bij mama waren aangekomen en deed een shopke bij ZEB. Omdat ik weet dat jullie graag shopping hauls zien deel ik vandaag de nieuwigheden. 


NYX Lip Lingerie
Jaaaa, ze zijn er eindelijk! Ik kreeg woensdagavond de melding dat de NYX Lip Lingeries online stonden. Als een gek ging ik meteen naar de Douglas site, vulde ik mijn mandje en rekende ik af. Ik ben blij dat ik dit zo snel gedaan heb, want ondertussen zijn er al veel kleuren uitverkocht. Nu hopen dat ze de moeite zijn natuurlijk! Review komt er zo snel mogelijk aan.

House Of Lashes Boudoir + Iconic
Je kon ze zien staan op mijn wishlist en ik besloot ze gewoon vorige week te bestellen bij LashAddict.nl 
Ik kan niet wachten om ze te gebruiken. Ze zien er erg mooi uit! 

MakeUp Geek
Omdat net de kleuren waar ik al zolang op gewacht heb weer in stock waren heb ik ze twee weken geleden bij MakeUp Geek besteld. Hier zie je: Unexpected, Cocoa Bear en Cherry Cola. 


Naast wat beautystuff had ik ook nood om mijn kleerkast aan te vullen. Ik ging langs bij ZEB en vond daar een leuk leren jasje van Only. Het is nog niet mijn droomjasje, maar voorlopig een prima vervanging en misschien wel fijner voor de lente/zomer, omdat hij wat dunner is. Van Jacqueline De Yong vond ik een mooie blauwe blouse met vogeltjes op die ik hopelijk kan combineren met mijn nieuwe rokjes. En omdat ik een tshirt kind of girl ben nam ik dit zwart t-shirt van Mango mee met Beautiful op. 
Nu ga ik binnenkort nog op schoenen en handtassen jacht!

Naar wat ben jij het meest benieuwd? 


7 opmerkingen

  1. Ik vind eigenlijk alle items wel leuk hihi! :) Ik ben ook gek op NYX en Make-up Geek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. liefde voor makeupgeek ziet er goed uit meid! ik wil ook de nieuwe van NYX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaa! Eindelijk een leren jasje gevonden! Ik ben benieuwd naar de lipsticks van NYX.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke aankoopjes! Ik vind die shirtjes er hel leuk uitzien. Maar ook naar je make-upjes ben ik heel nieuwsgierig! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke aankoopjes, ik ben benieuwd naar de lipsticks van NYX :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben het meest benieuwd naar die nieuwe lippies van NYX, heb er al veel goede dingen over gehoord maar ben benieuwd hoe ze jou bevallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ONLY jasje ziet er leuk uit, show show show!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.