PERSONAL | PICTURE MY LIFE MAART '16

donderdag 31 maart 2016


Ik vind het raar als ik er niets over zou zeggen al weet ik niet goed hoe of wat, maar met de aanslagen van vorige week in Brussel ben ik aan een kant wel blij dat we maart achter ons kunnen laten en hopelijk naar een hoopvolle toekomst kunnen kijken. 
Volgend weekend ziet er alvast veelbelovend uit met het prachtige lenteweer. Van de kleine dingen genieten in het leven lijkt me nu belangrijker dan ooit. 
Ik neem je vandaag nog mee naar een klein foto overzicht van afgelopen maand. 


Begin deze maand ging ik een dagje shoppen in Maastricht, waarvan je meer kan zien in deze plog. Koffie pauze was bij Taart. Dé perfecte plaats voor een zoetekauw als ik. 


Samen met Steffi ging ik naar de Estetikabeurs waar ik heel wat nieuwe merken leerde kennen. De verpakkingen van Paul & Joe stolen mijn hart. 


De persverantwoordelijke van Germaine De Capuccini was zo lief om me wat foto's te sturen van hun stand, omdat ik die helemaal vergeten was te nemen voor mijn verslag. Het merk heeft zeker een goede indruk achter gelaten bij mij. 


Pasen kwam eraan dus dat vraagt om de nodige decoratie. 


Hasselt heeft er een Bio-Planet bij! Dit vind ik echt super. Ik wil graag weer wat gezonder gaan leven (vooral na al die paaseitjes) en dus mijn tussendoortjes aanpassen. Ik blijf nu eenmaal iemand die moeilijk zonder chocolade of een koekje kan, maar op deze manier voel ik me minder schuldig. De groenten chips was ideaal voor bij een tv-avondje en ga ik zeker opnieuw kopen. 


Het was weer bijna een jaar geleden dat ik nog eens bij Tasty Bowl was geweest. Schandalig, want het is er zo lekker! Standaard op mijn menu: Pad Thai. 


Naast de nieuwe Sissyboy in Hasselt (wat een erg mooie winkel is geworden!) is er ook een nieuwe Sleek stand bij Di gekomen. Het aanbod is niet verschrikkelijk groot, maar er zitten enkele van mijn favoriete producten tussen zoals de Matte Me lipcream, liquid eyeliner en de Rose Gold blush. 




Mijn ringlamp werd deze maand voor het eerst gebruikt en ik maakte deze drie ooglooks waarbij ik dit resultaat kreeg. 


Pré-paas lunch. 


Happy Easter! Pasen was een dag met de familie. Mijn nichtjes gingen paaseieren rapen en er werd veel chocolade gegeten. Misschien wel nét iets teveel! 



Mijn Picture My Life is niet zo uitgebreid deze maand, maar ik ga mijn best doen om in april vaker iets op foto vast te leggen! 

9 opmerkingen

  1. Wat een fijne maand heb je achter de rug!
    Wat ziet dat gerecht van Tasty bowl er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga Taart en Tasty Bowl moeten onthouden denk ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw die producten van Paul & Joe zien er echt geweldig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Griet,

    Bedankt voor je vermelding ;)
    Als je wat "gezonde" receptjes zoekt, kan ik je mijn vriendin Julie Van de Kerckhove aanraden. Haar boek en website "Julie natuurlijk" vallen ongetwijfeld bij je in de smaak.
    Ik schreef in een ver verleden ook recepten, vooral rond koken met kids en zonder suiker...destijds voor VTM. Laat maar weten als je tips nodig hebt ;)

    Groepjes,

    Valerie (Saisons)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Valerie, dank je wel voor de tip! Ik heb Julie Vandekerckhove toevallig een tijd geleden ontdekt :) haar recepten zien er heel erg leuk en lekker uit. Ik ga je zeker contacteren als ik nog tips zoek! Groetjes

      Verwijderen
  5. Leuke foto's, hmm al dat lekkere eten! Krijg er honger van, hahaha :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele mooie foto's! Maart zag er al een goede maand uit voor jou, ik ben benieuwd naar de foto's van april :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te lezen. Mooie ooglooks zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.