ESTETIKA BEURS 2016

maandag 14 maart 2016


De Estetika Beurs brengt voor mij een hoop herinneringen naar boven van toen ik nog mijn opleiding schoonheidsverzorging deed. Ondertussen is dit al meer als tien jaar geleden, waardoor ik mij nu wel ontzettend oud voel haha. Dit keer ging ik er als blogger heen en ontdekte ik ontzettend veel mooie merken. We kregen heel wat informatie en werden aan de meeste standen erg goed onthaald. Ik heb er een verslagje van gemaakt en laat je zien welke merken het meeste indruk op mij hebben achtergelaten. 



Roze lopers zijn mijn favoriet ♥
En we zijn geen bloggers als we niet meteen de camera naar boven halen. Ik ging samen met mijn blogvriendinnetje Steffi wat weer een erg leuke dag werd. 



BERNARD CASSIÈRE
Ik kende vrij weinig merken, omdat ze ook vrijwel allemaal in schoonheidsinstituten worden gebruikt. Bernard Cassière is al zo'n merk wat ik graag beter wil leren kennen. Vooral de piña colada lichaamslijn is helemaal mijn ding.  



PAUL AND JOE
Kijk, dat noem ik nu eens een prachtige make-up collectie met een toffe aparte stijl. Vooral de paletten en lipsticks sprongen in het oog. 



BELLAPIERRE
Met Bellàpierre was ik al een beetje bekend. Ze hebben een volledig assortiment aan minerale make-up. Hun producten zien er erg mooi uit en ik ga me hier zeker wat meer in verdiepen, want ik wil natuurlijk het beste voor mijn huid. 
Zien de valse wimpers er trouwens niet ge-wel-dig uit? Je kan ze zelfs 'passen' om te zien welke wimpers jou staan. 


NYX Cosmetics
Ik keek er naar uit om langs de NYX stand te gaan, maar ik denk dat ik namens vele spreek dat het een beetje een teleurstelling was. Alle rekken waren zo goed als leeg en werden pas de dag erna terug aangevuld (de beurs is 3 dagen). Geen Soft matte lip cream voor mij dus.. 


COLLAGEN LIFT
Een drinkbaar collageen op basis van zeewierextract dat je rimpels tot 50% doet verdwijnen. Dit wekt mijn aandacht wel! Ik ga hem binnenkort testen of laten testen, want ik heb zelf natuurlijk nog niet echt rimpels en dan ga je dus ook niet veel resultaat zien. 


MARC INBANE
Marc Inbane heb ik al eens op het I Love Beauty Event gezien. Deze natural tanning spray bevat geen schadelijke stoffen en geeft je meteen een sunkissed look. Ik heb hem daar laten opdoen en ook al was het over mijn make-up, de dag erna zag ik pas wat een verschil dit gaf. Mijn gezicht wordt nooit zo bruin van de zon dus dat zegt genoeg! 


MAKE-UP FOR EVER
Hier was het helaas ook veel te druk. Anders had ik de HD Foundation meegenomen. 


L'OYE
Een compleet nieuw en multifunctioneel product is deze L'Oyé stylo. Hij ziet eruit als een stift en je kan hem zowel als eyeliner, oogschaduw en lipstick gebruiken. Alsook kan je je wenkbrauwen ermee inkleuren. De finish is mat en ze blijven 24u zitten. Klinkt goed!


GERARD'S COSMETICS CULTURE
Deze stand was adembenemend mooi en heeft ook een super fijne indruk achtergelaten. Ik herinner me vooral de heerlijke, relaxerende geuren.  


Enkele goodies om uit te testen! Ik was bij de stand van Germaine De Capuccini vergeten foto's te nemen, maar dit was ook een prachtige stand waarvan ik graag nog meer wil weten. Nu is het even aan de slag gaan met alles. 

Naar welk merk zijn jullie het meest benieuwd? 

14 opmerkingen

  1. Oh leuk zeg ! Ik was zelf ook graag geweest maar hoogzwanger is dat geen goed idee helaas :-). Spijtig dat NYX haast geen voorraad meer had. Ben benieuwd wanneer en waar de winkel zal openen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Make Up For Ever is echt zo'n leuk merk! Zag er de moeite uit allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was er ook zaterdag maar ik heb jullie helaas niet gezien! Ik was er zodanig aan het rond kijken dat ik er niet eens heel veel foto's genomen ;-) Van NYX had ik ook graag de Soft matte lips meegenomen maar gelukkig heb ik wel nog 2 mooie kleurtjes van de butler glosses!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk en mooie verslag. Ik ben ook graag op dit soort beurzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende het niet, maar het ziet er wel erg leuk uit! Wel balen van dat NYX schap, ze kunnen zoveel verkopen als het gewoon aangevuld blijft!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zag er leuk uit, ik vind het zelf ook altijd fijn om nieuwe merken te leren kennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oeeh wat een hoop moois! Echt een topbeurs volgens mij

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een tof event zeg, ziet er prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lijkt me een leuke beurs zeg, ik kende t niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Er zijn zoveel merken aanwezig op de beurs, dat ik niet wist waar kijken :D Ik vind Peggy Sage ook een heel mooi merk ^^ x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lijkt mij een leuke beurs, ik ben er nog nooit geweest :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zag er wel erg leuk uit, alles samen onder een dak. Jammer van NYX, je bent niet de enige waar ik dit gelezen heb. Hopelijk gaat hun winkel nu eens eindelijk open...

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.