L'Oréal // Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation

woensdag 24 februari 2016


Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met de Cushion foundation van Lancôme. Ik was er best nieuwsgierig naar, maar besloot om even te wachten als er geen andere (beter betaalbare) merken mee zouden afkomen. En het is eindelijk zover! L'Oréal heeft zijn eigen cushion foundation uitgebracht voor een dewy finish. Deze moest ik gewoon proberen.


"Ga voor een egale, frisse teint met dauwachtige gloed met L'Oréal Paris Nude Magique Cushion foundation. Dep het sponsje op het foundationkussentje voor de juiste hoeveelheid en breng met tappende beweging op de huid aan"
De Cushion foundation is overgewaaid uit Korea en is daar razend populair. De foundation zit in een soort kussentje waar je het bijhorende sponsje in dipt en al deppend aanbrengt. 
De Nude Magique Cushion van L'Oréal komt bij ons in 6 kleuren. Beetje jammer van de kleurkeuze wel. Ik ging voor nr. 3 Vanilla die het beste bij mijn huid past al is hij nét een tikkeltje te donker. 
Ook bevat deze foundation SPF29, al stel ik me vaak de vraag hoeveel bescherming zo'n foundation daadwerkelijk geeft vooral omdat deze Cushion foundation erg dun aanbrengt.



Als je de verpakking opendoet kom je meteen het sponsje tegen waarmee je je foundation kan aanbrengen. Fijn dat het sponsje apart zit zodat je steeds hygiënisch werkt. Het sponsje is ook prima uit te wassen. Hieronder zit dan het kussentje met foundation in. Wel, het lijkt eerder op een spons die de foundation opgeslorpt heeft. Hij is bouncy en als je er lichtjes op drukt komt er meteen foundation van af. 



Links heb ik helemaal niets op mijn gezicht
Rechts draag ik de L'Oréal Nude Magique Cushion foundation.


Totale make-up look met L'Oréal Nude Magique Cushion foundation.

Ik heb tot nu toe de foundation steeds met het bijhorende sponsje aangebracht wat ik eigenlijk met lichte verbazing wel fijn vind werken! Normaal neem ik niet snel afstand van mijn buffer kwast of beautyblender, maar ik weet niet als ik hierbij hetzelfde effect mee krijg. 
De dekking van de cushion foundation is licht tot medium wat je goed kan zien op foto. Het is geen zwaar dekkende foundation. Ik heb dus zeker nog wat extra concealer nodig. 
De dewy glow finish is hot in beautyland en daar sluit ik me ook bij aan. Ik ben afgestapt van die complete matte finish. Deze foundation geeft serieus een erg mooie finish. Net wat stralender. 
Enkel werkt dit na een tijdje voor mijn gemengde huid helaas wat tegen. Als je een normale of droge huid hebt zal de glans voor jou een stuk natuurlijker ogen. Ik moet dit dan corrigeren met een poeder. 


De Nude Magique Cushion foundation bevat 14,6 gram wat heel wat minder is dan bij een normale foundation, maar deze werkt volgens mij wel zuiniger. Toch ben ik benieuwd hoelang ik hiermee ga doen.

Voor mij is deze Cushion foundation een fijn product. Hij werkt snel, is luchtig, zorgt voor een iets egalere teint en geeft een mooie dewy finish. 

Prijs: €17,99


Wat vind jij van de cushion foundation? 

17 opmerkingen

  1. Was heel erg benieuwd naar dit product, dus bedankt voor deze prettige review. Ik had zelf gehoopt op een iets meer medium dekking dus helaas is dit niet het product voor mij. Ondanks dat denk ik wel dat het en heel prettig product is om aan te brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een grappige werking! Ik denk niet dat het iets voor mij is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb in de winter een superdroge huid en ik ben nu echt al maan-den op zoek naar een dewy foundation (zonder glitters!). Ofwel zijn ze te donker ofwel zitten er kleine glitters in :( Deze foundation maakt me wel benieuwd :)! Misschien dat dit eindelijk de goede oplossing is voor mijn droge huid :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een apart product! Ik hou er wel van als een foundation medium dekking geeft, dat maakt het wat natuurlijker. Fijne review :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie dekking.. de dewy glow finish is erg prettig, beter dan een matte finish vind ik ja! Zelf ben ik niet zo van de kussentjes/sponsjes qua aanbrengen, doe mij maar liquid foundation.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi inderdaad als je houdt van een lichte dekking. Ik ben wel fan van een glowy finish van de huid, maar niet altijd evident als je een gemengde huid hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijkt me toch best wel fijn! Die wil ik wel proberen, soms vind ik een lichte dekking wat fijner :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er prima uit! Vooral voor het voorjaar en zomer dat het niet super dekkend is dat er een laag op je huid zit, ik denk dat dit wel een fijn product is voor de warmere dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohhh vanaf dat deze op de reclame is ben ik al benieuwd!
    volgende week wil ik m dan toch zelf gaan kopen en nu al helemaal.
    Juist omdat de dekking niet om te gillen is, vind ik het een mooie foundation en een mooi effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben hier erg benieuwd naar. Geeft een mooie dekking voor overdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oo klinkt als een fijn product, ik hou van een natuurlijke dekking :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik was al benieuwd en ben nog altijd enthousiast na je review!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik durfde het nog niet aan maar ben blij met je review! Hij ziet er goed uit ja! Wel inderdaad niet zo dekkend als ik normaal gewend ben..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh hier was ik benieuwd naar! Misschien probeer ik 'm wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben erg nieuwsgierig nu! Ik denk dat hij heel aangenaam is tijdens de zomer! Ik ga hem zeker aanschaffen vroeg of laat :) Goede review!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw, het lijkt me echt een fijne product. Ik heb zelf een droge huid, dus ben benieuwd hoe hij dan oogt. x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.