GARNIER | BB Cream Miracle Skin Perfector All-In-1

zondag 7 februari 2016


Het fijne aan een BB cream is dat je 's ochtends wat extra tijd kan uitsparen. Zo hydrateert en beschermt hij je huid alsook je een lichte tot medium dekking geeft, waardoor je huid er egaler uitziet. De Miracle Skin Perfector BB Cream van Garnier belooft het allemaal. Het is één van de eerste BB creams die bij ons enkele jaren geleden goed ontvangen werd en ik ben blij dat ik hem zelf eens kan uittesten. 


Garnier heeft ondertussen hun gamma aan BB cream goed uitgebreid voor zowel een normale, gevoelige en vette huid. Ook is er een anti-aging BB Cream en een BB Cream oogroller. Voor elk wat wils dus!

Ik ontving de originele BB Cream in de lichte tint.
Wat wordt er belooft:
"Deze BB Cream gebruikt een all-in-one technologie. Het combineert alle ochtend schoonheidsrituelen in één enkel gebaar voor een langdurige hydratatie en een onmiddelijk 'baby huid' effect. De formule, op bais van Vitamine C derivaat, geeft een glanzende, stralende boost aan de huid dankzij zijn antioxiderende eigenschappen. Verrijkt met natuurlijke minerale pigmenten egaliseert de formule de teint. De SPF15 filter helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon"
In het kort:
  • hij geeft je een stralende teint
  • fijne lijntjes en imperfecties worden vervaagd
  • egaliseert
  • hydrateert je huid 24u
  • bevat SPF15 

Wat ik erg fijn vind aan de producten van Garnier is dat ze altijd heerlijk ruiken. Ook deze BB Cream heeft een lichte zoete/bloemige geur. Dit is voor mijn geen must in een crème of foundation, maar wel een leuke extra. 
Ik moet eerlijk bekennen dat ik BB Creams in de winter vaak skip. Ik gebruik ze het liefste in de zomer, op vakantie of als ik ga sporten. Als het warm is hou ik er zowiezo niet van om een zware foundation te gebruiken en pas ik mijn skincare routine ook sneller aan. Daarom is een BB Cream echt wel ideaal. Geen extra moisturizer of SPF, dat bespaart me wel wat tijd. 
Deze Micracle Skin Perfector heeft wel maar een lichte dekking. Voor mezelf vind ik dit meestal te weinig, maar op sommige dagen vind ik het best ok. De kleur is trouwens perfect voor mijn bleke huid. Het viel me op dat mijn huid er meteen een mooiere glow van kreeg en er iets egaler door uitzag. Geen extreem verschil, maar wel net genoeg om als 'dagen dat ik ga sporten en niet zonder make-up uit de deur wil' te dragen. Ik vind hem fijn!

Prijs bij Kruidvat: €10,29

Gebruik jij al eens een BB Cream? 

8 opmerkingen

  1. ik vind de producten van BB cream heel fijn. Maar ik gebruik ze eigenlijk alleen maar in de zomer. -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik liever een foundation dan een bb cream, maar soms kan het wel fijn zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik de light variant hiervan! Al héél lang geleden kocht ik mijn eerste tube en sindsdien blijf ik hem kopen, ik vind het één van de fijnere die ik geprobeerd heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind een BBcream enorm fijn! Ik heb net dezelfde trouwens en vind hem erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb deze ook, nog niet gebruikt.. Klinkt iig goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb deze gebruikt toen hij uitkwam - die speciaal voor de gemengde en vette huid past nog ietsje beter bij mijn huidtype. Maar zeker een heel fijne BB Cream!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb deze ook al eens gekocht toen hij net uitkwam. Voor mij is het ook niet dekkend genoeg voor alledaags gebruik maar voor een dagje thuisblijven of op vakantie (waar het zodanig warm is dat je foundation haast smelt) is dit wel een prima alternatief ! Dat doet er mij aan denken dat ik nog es eentje in huis moet halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ikvind deze bbcream erg fijn! Ik heb hem best vaak gebruikt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.