YVES SAINT LAURENT | BLACK OPIUM

woensdag 30 december 2015


Ik denk er niet altijd zo bij na, maar parfum is iets wat ik onmogelijk zou kunnen schrappen bij mijn dagelijkse routine. Als ik geen parfum draag dan mis ik meteen iets. Nu heb ik niet erg veel parfum flesjes staan, maar dat komt dan ook omdat ik meestal enkele geuren heb waar ik helemaal verslaafd aan ben. Al enkele maanden spookte Black Opium van YSL door mijn hoofd. Sinds ik hem voor het eerst rook kon ik er niet genoeg van krijgen. Ik kan dus begrijpen waarom dit parfum razend populair was afgelopen jaar. Hij kwam op mijn 'dit wil ik graag voor kerst' lijstje en hierdoor is hij nu van mij!


"Yves Saint Laurent stelt u Black Opium voor, zijn nieuwe rock chic geur. Gevaarlijk en hedendaags. Black Opium is met zijn koffie, vanille en oranjebloesem bijzonder verslavend. Bezwijk aan deze nieuwe generatie oosters toetje en laat u meenemen in zijn extatische spoor van elegantie en moderniteit"
Het flesje van Black Opium ziet er door de zwarte glitters zowel elegant als stoer uit. Als ik een klein nadeel kan bedenken is dat je moeilijk kan zien wanneer je parfum bijna leeg is. Ik wil er nu nog liefst niet aan denken, maar hopelijk duurt dat nog lang!

De geurnoten van Black Opium:
Top geurnoten: Roze peper, Oranjebloesem en Peer
Midden geurnoten: Koffie en Jasmijn
Basis geurnoten: Vanille, Patchouli en Ceder



ZWOEL & VERLEIDELIJK
Laat ik eerst zeggen dat Black Opium allesbehalve iets weg heeft van de originele Opium geur. Deze vind ik zelf verschrikkelijk dus moest je je dat afvragen weet je dat Black Opium volledig anders is! 
Het viel me meteen op dat dit een zware, zoete geur is. 
Voor mij is het wel de eerste keer dat ik voor zo'n zware geur val. Misschien ligt dat aan het ouder worden? Haha, geen idee, maar ik ben er weg van. 
Laat de koffie geurnoot je niet afschrikken, hij is subtiel aanwezig, maar heeft toch de even verslavende werking als de geur van echte koffie. 
Omdat ik graag wil dat mijn parfum blijft hangen koos ik voor de Eau De Parfum. Niets zo hatelijk dan een geur die je na vijf minuten al niet meer ruikt.
Ik vind Black Opium zowel zoet als kruidig. Een verleidelijke, gewaagde en verslavende geur. Vooral een geur die ik in de herfst en winter zou dragen. 


Prijs Eau De Toilette 50ml: €62,00 
Prijs Eau De Parfum 50ml: €75,60


♥ 

7 opmerkingen

  1. Dit is ook mijn favoriet ben er zo blij mee (en zuinig haha) liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er heel benieuwd naar, de verpakking vind ik mooi maar zware geuren vind ik doorgaans niet zo lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze wil ik ook zo graag hebben! Hij ruikt echt heerlijk! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind dit een heerlijk parfum! Ik had ook eerst gevreesd dat hij op de originele Opium zou lijken maar gelukkig is dat niet het geval zoals je zelf al schreef!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die geur is overheerlijk, ik hou ook van zware geuren :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze is zooo lekker! ♥ Ik heb 'm ook en draag hem heel vaak, zeker in het najaar. En ik vind dat de EDP heel lang blijft hangen (bij mij dan)!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.