ESTÉE LAUDER | PURE COLOR ENVY LIQUID LIP POTION 'TRUE LIAR'

woensdag 16 december 2015


Liquid lipsticks zijn toch wel dé lipsticks van het moment. Ik ben er zelf extreem fan van, vooral omdat ik de finish meestal erg mooi vind. Ze zijn dan ook nog eens makkelijk in gebruik en tegenwoordig brengt elk merk ze wel uit. Bij Estée Lauder worden ze de Liquid Lip Potions genoemd en met een keuze aan 16 kleuren sprong er toch voor mij eentje uit die me perfect leek voor in de winter! 




LUXUEUZE LICHTE FORMULE
Mijn eerste lip product van Estée Lauder is een feit! Naast vooral de skincare producten en Double Wear foundation heb ik nooit zoveel aandacht voor de rest van EL gehad al weet ik wel dat ze enorm mooie lipsticks hebben en hun concealer ook wel een topper is. 
De Liquid Lip Potion wordt omschreven als een luxueuze lichte formule die de lippen voorziet van een rijke intense kleur van een lippenstift, het gemakkelijke van een gloss en het zachte comfort van een lippenbalsem.

De Liquid Lip Potion is verrijkt met voedende olieën (advocado, jojoba en zonnebloemolie) en zou tot 8 uur blijven zitten. 

De verpakking van de Liquid Lip Potion ziet er ook super pretty uit! Het gouden accent vind ik klasse uitstralen en ook is het een pluspunt dat je de kleur van de lipstick ziet. Moest je meerdere Liquid Lip Potions hebben maakt dit de zoektocht net wat makkelijker. 


De applicator die lichtjes gebogen is zou zonder problemen over je lippen glijden. Met de tip kan je makkelijk je lippen omlijnen en voor extra kleur en volume gebruik je de gebogen kant waar meer product op zit. Er zit trouwens meer als genoeg product op de apllicator om je lippen in één keer te doen. 


SWATCH TRUE LIAR 
True Liar is een prachtige paarse kleur met rode ondertoon. Een beetje een berry-achtige tint dus. Het is wel een Dare To Wear kleurtje, vrij intens en donker. Ik vind hem geweldig.


RESULTAAT + CONCLUSIE
Zoals je ziet heb ik de rest van mijn make-up wat rustiger gehouden, want deze kleur heeft niet veel extra's nodig. Al zou een winged eyeliner erbij de look zeker afmaken (ik was net iets te lui die dag!).
Doordat de kleur zo gepigmenteerd is is het wel wat preciezer werken om hem mooi aan te brengen. Eenmaal op je lippen droogt hij semi-mat op. Er blijft een kleine glans over. Hij voelt heel comfortabel aan wat soms al eens kan tegenvallen met liquid lipsticks. Het gevoel van een lippenbalsem is dus zeker niet gelogen. 
Van de houdbaarheid ben ik evenals onder de indruk! Zelfs na een stevige maaltijd zat de lipstick er nog steeds op. Misschien een tikkeltje vervaagd, maar meestal houdt geen enkele lipstick dit bij mij zo goed uit. Yay! 
De Liquid Lip Potion is een absolute blijver. 


Prijs bij Ici Paris XL: €29,80

♥ 

11 opmerkingen

  1. Wat heeft Estée Lauder toch prachtige producten. De kleur is echt geweldig en past goed bij je voor mijzelf zou deze denk ik iets te donker zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat ewn toffe kleur! Hij staat je erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh wauw wat een toffe winterse kleur. Een mooie diepe en intense kleur past perfect bij de donkerdere dagen. Hij staat je ook echt enorm mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow wat een prachtige kleur is dit. Vind deze kleur ook echt geweldig bij je staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleur. Heel vol en aanwezig, maar zeker erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben echt fan van liquid lipsticks! Deze is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een prachtig kleurtje, staat je prachtig ❤️
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wauw, wat een prachtige tint! Hij staat je heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat is dit een prachtige liquid lipstick!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Amai die kleur gaat je echt supergoed! :D Ziet er heel erg fijn uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De kleur is prachtig, en wat een pigmentatie! De verpakking is zeker luxe, hij lijkt echt elke cent waard :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.