BEST OF MAKE-UP 2015

dinsdag 29 december 2015


Nu 2016 nadert wil ik het jaar weer afsluiten met een overzicht van enkele toppers en fijne ontdekkingen. Ik hou het net als vorig jaar beperkt met make-up en skincare producten. Onlangs liet ik je nog mijn favoriete haarproducten zien en hier is nog steeds niets in veranderd. Ik vond het dan ook niet nodig om daar opnieuw een artikel van te maken. Je kan het artikel hier terugvinden! 
Qua make-up laat ik je dan ook enkel favorieten van 2015 zien, want het werd misschien afgezaagd als je hier weer de Double Wear foundation van Estée Lauder tussen zou zien staan. In elk geval, hier zijn ze dan: 



Whoops, ik heb me in 2015 even laten gaan bij MAC, want dit zijn niet de enige lipsticks die ik er gekocht heb. Wel dé mooiste. 
Van links naar rechts:
Faux is meteen de meest gehypte lipstick van MAC geweest afgelopen jaar dankzij Kylie Jenner en ik moet zeggen dat ik hem ook het meest heb gebruikt. Echt een go-to kleurtje dat bij alles gaat. 
HoneyLove is dan weer dé perfecte nude kleur voor mij, Whirl vond ik een prachtige herfstlipstick, Stone is er eentje voor de durvers die ik nog steeds ontzettend gaaf vind. De liefde voor Diva kon ik ook moeilijk wegsteken en mijn laatste aanwinst All Fired Up is de laatste weken niet van mijn zijde geweken. Apart van Faux (satijnen finish) hebben ze allemaal een matte finish. 


Het bekendste lippotlood was in combinatie met Faux van MAC ook razend populair. Soar is inderdaad een prachtkleur. Ik draag hem vaak gewoon op zich, zonder een lipstick erover, maar soms combineer ik hem met Faux of HoneyLove.
De liquid lipsticks zijn dit jaar ook opgekomen. Ik heb er nog niet veel in mijn bezit, maar ik vind de Matte Me Lip Cream van Sleek in de kleur Birthday Suit énorm mooi. 


Winnaar van de concealers is zonder twijfel de Naked Skin concealer van Urban Decay. Hij voelt erg licht aan, je ziet hem niet zitten, kruipt niet in de lijntjes en blijft de hele dag op zijn plek!
Als blush kon je waarschijnlijk al raden dat Luminoso van Milani zou winnen. Perfecte dagelijkse blush voor iemand met een bleke huid.
Ik ben nog steeds fan van de Liquid Eyeliner van Catrice, maar de Schwing Black Liquid Eyeliner van The Balm vind ik ook erg fijn. Hij is intens zwart, droogt mat op en blijft goed zitten!
De most wanted Paint Pot van MAC besloot ik dit jaar ook te proberen en jep, good stuff! Soft Ochre laat kleuren intenser uitkomen en zorgt dat je oogschaduw niet begint te creasen. 


En als aflsuiter mijn mooiste oogschaduwpaletten. Ik heb er verschillende ontdekt dit jaar, maar ik moet toch een kleine selectie doen. 
Het Limited Edition Eyeshadow Palette van Dr. Hauschka had me aangenaam verrast. Een erg mooi basis palette met kleuren die enorm goed gepigmenteerd zijn. 
Zowel het Naked Smoky palette als het Gwen Stefani palette van Urban Decay zijn dé pareltjes van 2015. Beiden aanraders. Topkwaliteit en kleurkeuze. Met beide kan je veel richtingen mee uit. 


 

12 opmerkingen

  1. Wat grappig, ik ken de producten allemaal! Ik heb dit jaar weinig MAC gekocht eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien. Soar van MAC wil ik nog graag en ik ben nu ook heel benieuwd naar de eyeliner van The Balm

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwie wat een prachtige producten zeg ik begrijp heel goed dat dit je favoriete van 2015 zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, dat Urban Decay x Gwen Stefani palette wil ik stiekem nog altijd graag maar ik twijfel heel erg tussen deze en het Naked 1 of 3 palette (Naked 2 heb ik al). De paint pots zijn bij mij ook altijd grote favorieten. Prachtige MAC lipsticks trouwens. Mehr was mijn favo lipstick dit jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Birthday suit is mooi maar gaat heel snel raar doen op mijn lippen! stone wil ik ook nog heel graag, antique velvet en wirl :) liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw echt stuk voor stuk prachtige items!! Er zitten ook wel enkele van mijn favorieten bij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt de Mac lipsticks goed gebruikt! Mooie producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie producten. Heb net zelf Luminoso gekocht, zo'n mooi kleurtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie producten, vooral de UD Gwen Stefani palette en de Dr.hauscka :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk overzicht! Toch maar eens een aantal dingen aan mijn wishlist toevoegen denk ik hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijne favorieten, ik herken er enkele ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. leuke favorieten waar ik er ook een aantal van heb!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.