Producten waar mijn haren dol op zijn

zaterdag 28 november 2015


Mijn haren en ik hebben al heel wat meegemaakt. Zo heb ik al bijna alle kleuren van de regenboog gehad (bij wijze van spreken toch). De laatste jaren hou ik het toch liefst met blond en dat door alleen highlights aan te brengen. Hierdoor worden mijn haren het minst beschadigd en ik hou er wel van dat het er natuurlijk uitziet. Zo'n haarkleur als Lauren Conrad blijf ik het mooist vinden. 
De laatste jaren heb ik al heel wat shampoos en maskers erdoor gejaagd en op dit moment ben ik erg tevreden met de producten die ik gebruik. Dus vandaag deel ik jullie mijn favorieten haarproducten. 


OGX Coconut Milk Shampoo
OGX is voor mij een erg fijne ontdekking geweest. Ik gebruik er al een tijdje de shampoo en conditioners van en vind ze super werken. Ook een enorm pluspunt is dat de shampoos sulfaten vrij zijn. Als dit iets is waar je rekening mee wilt houden dan raad ik je zeker aan eens tussen hun gamma te kijken. Deze Coconut Milk droogt mijn haren niet uit, maakt ze sterker en maakt mijn haren gewoon goed zuiver. 

Redken Frizz Dismiss shampoo
De Frizz Dismiss lijn vind ik ook erg fijn werken. De statische haren verminderen, mijn haren voelen gladder aan en zijn makkelijker in model te krijgen. 



Urtekram Blond Hair Conditioner
Een conditioner met alleen maar natuurlijke ingrediënten en dus ook siliconenvrij. Ik stond hier eerst wat sceptisch tegenover (zou hij wel voldoende verzorgen?), maar wauw ik hou van deze conditioner! Superzachte lokken? Check!

Redken Friss Dismiss Masker
Terug uit deze lijn mag het masker natuurlijk niet ontbreken. Deze geeft nog een extra boost van wat de shampoo al doet. 


L'Oréal Mythic Oil 
Sinds ik deze haarolie gebruik wil ik geen andere meer. Hij heeft zelfs mijn favoriet van Orofluido van de troon gestoten. Reden hiervoor is de super verzorging die mijn punten krijgen, waardoor mijn haren meteen een stuk gezonder eruit zien.

Shu Uemura Wonder Worker
Nog een lifesafer. Ik heb echt verschrikkelijk veel last van knopen nadat ik mijn haren heb gewassen, maar als ik eerst de Wonder Worker gebruik en even laat inwerken, dan kost het me veel minder moeite om mijn haren te ontwarren. Ook werkt hij nog extra verzorgend en zijn mijn haren makkelijker handelbaar. 


Andrélon Go For Texture Beach Spray
Helaas ga ik bijna afscheid moeten nemen van deze spray, maar ik ga hem zeker opnieuw kopen. Ik heb ook de Surf Spray van Bumble And Bumble, maar ik vind deze van Andrélon nét wat fijner. Ik krijg meer textuur in mijn haren wat ik vaak wel kan gebruiken, want eenmaal mijn haren gestyled dan vind ik het vaak te saai en met de Go For Texture Beach Spray komt er meer leven in. 

Bumble And Bumble Thickening Hairspray
Van Bumble And Bumble is de Thickening Spray dan wel weer een aanrader. Ondanks ik weinig volume in mijn haren krijg lukt het bij deze wel vrij goed. Ik breng hem altijd tegen de haarwortels aan waar mijn haren platter liggen en deze zorgt dan voor een liftend effect. 

H&M In-Between-Days Dry Shampoo
Een droogshampoo mocht natuurlijk niet ontbreken, want ik kan moeilijk zonder. Deze van H&M maakt mijn haren terug fris, mat en geeft ook volume. Wat wil je nog meer?!


Wat is jou favoriet haarproduct? Laat het zeker achter bij de comments! 


♥ 

6 opmerkingen

  1. Wat een mooie producten gebruik jij zeg! Ik ben heel benieuwd naar de conditioner van Urtecram. Mijn favoriete haarproduct is de reveal creme van KMS, een super fijn product waar mijn haar anti-statisch van wordt en heel goed door te kammen is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. IK ben zo benieuwd naar bumble and bumble, maar het is zo prijzig! Ik gebruik zelf alleen nog zoveel mogelijk natuurlijke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk en handig artikel meid ik zoek nog steeds een fijne droogshampoo, ik wil namelijk echt gaan afbouwen met haren wassen zoals Anna Nooshin (top vrouw en vlogger btw) ik vind de mythic oil ook TE goed hij ruikt super en voelt niet vet aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne producten lijken me dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijn artikel, en heerlijke producten zie ik voorbij komen! De Mythic Oil lijkt met het lekkerst ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb net mini's op van die OGX Shampoo en Conditioner. Ga zeker eens de fullsize kopen. Ben nu die met Arganolie aan het testen

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.