The Balm | Schwing Black Liquid Eyeliner

zondag 9 augustus 2015


Misschien was het je nog niet opgevallen, maar een winged liner hoort zo'n beetje bij mijn signature look. De ene keer lukt hij wel al wat beter als de andere. In ieder geval kan ik moeilijk zonder. Ik vind het liftend effect zo mooi en het staat gewoon stoer. Volgens mij kan ik ook wel zeggen dat ik heel wat ervaring heb met eyeliner, want ondertussen heb ik er al heel wat versleten. Nu moet een goede vloeibare eyeliner niet duur zijn, dat bewijst de liquid liner van Catrice die ik niet meer kan missen. Toch ben ik steeds op zoek naar iets wat mijn favoriet kan verslaan. Omdat ik The Balm zo'n leuk en kwalitatief goed merk vind wou ik hun eyeliner eens testen! 



SCHWING
The Balm staat bekend om hun retro, vaak met een tikkeltje humor verpakkingen. Met een eyeliner kan je niet echt ver gaan, maar hij valt zeker sneller op dan de rest.
Waarom ik liever een vloeibare eyeliner heb is simpel: je krijgt er het mooiste resultaat mee. Het werkt misschien lastiger dan gelliner, maar is vaak intenser van kleur. Ook kan hij niet uitdrogen zoals eyeliner stiften. Die werken enkel in het begin vlotjes en nadien moet je veel meer moeite doen om er een rechte wing mee te maken. 


De Schwing eyeliner van The Balm heeft een erg fijn vilten puntje dat nauwkeurig werkt. De eyeliner van Catrice heeft dat ook, maar deze is misschien nog nét ietsje fijner al is het verschil enorm klein. Na veelvuldig gebruik begint bij mij het puntje van een eyeliner het wel wat af te weten (misschien ben ik te agressief haha), maar ik hoop dat deze wat langer meegaat! 


Perfectie: intens zwart, mat en ideaal om zowel erg fijne als dikkere lijnen mee te zetten. 


Look waarbij ik de Schwing Black Liquid Eyeliner heb gebruikt. (Ook in deze look droeg ik hem)

De Schwing eyeliner is een plezier om mee te werken! Ik heb er weinig moeite mee om er een wing mee te maken. Hij droogt redelijk snel op en is gitzwart. Hij is niet waterproof, (daar hou ik zelf niet zo van) maar blijft gewoon de hele dag op zijn plaats en geeft niet af. 
Eigenlijk merk ik bitter weinig verschil met mijn favoriet van Catrice, behalve de prijs dan. 
Ik bestelde hem bij The Make Up Spot voor €13,50.

♥ 

8 opmerkingen

  1. Ziet er goed uit! Ik heb net een nieuwe van Catrice geprobeerd, met ook een serum erin verwerkt, en die is echt drama ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer dat hij ondanks de prijs verder niet beter is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt niet slecht! Al ben ik zelf een kluns met die dingen en teken ik nooit een wing! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ziet er wel goed uit! Vind de verpakking super leuk xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De verpakking vind ik onwijs leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind The Balm tegenwoordig ook erg tof om te testen. Maar als die van Catrice equally good is, zal ik misschien die eens moeten aanschaffen, eyeliner is bij namelijk ook onmisbaar ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig merk dit inderdaad! Ik vind het alleen jammer dat deze eyeliner niet waterproof is. Ik haat dat normaal gesproken, maar ik heb het wel echt nodig. Ik traan vrij snel door de wind o.i.d., dus dan loopt niet-waterproof eyeliner altijd zo snel uit :(

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.