OPGEMAAKT - Juli '15

woensdag 12 augustus 2015


Jawel hoor, ik heb serieus mijn best gedaan om mijn opgemaakt bakje afgelopen maand wat voller te krijgen. Misschien hielp het er ook aan dat ik mijn badkamerkast in mijn verlof helemaal heb uitgemest. Wat een verademing om weer wat extra plaats te hebben! Hier komen alvast de producten die de deur uit mogen. Droogshampoo - Kruidvat
Ik moest even twijfelen waarom ik deze ooit gekocht heb, maar volgens mij was het omdat ik hem handig vond om mee te nemen bij een weekendje weg of op vakantie. Op zich geen slechte droogshampoo, maar dan vind ik die van Batiste beter zijn werk doen. 

Het wordt misschien wat saai dat deze hier weer opduikt, maar steevast nog steeds mijn favoriete reinigingswater! 

Iced Strawberry Dream Bath and Shower Gel - Treacle Moon
De geur van aardbeien fruitella's zou deze bad en douche gel perfect omschrijven! Heerlijk om in bad te doen en hij zorgt voor extra veel schuim. 

Deze droogshampoo creeërde bij mij geen echte wonderen qua volume. Ik zou hem voor die prijs daarom ook niet opnieuw kopen. Dan vind ik die van Batiste zeker zo goed. 

Strawberry Shower Gel - The Body Shop
Deze mini is al enkele keren mee weggeweest en omdat ik de aardbeiengeur zo fijn vind voor de zomer heb ik hem thuis verder opgemaakt. Ik had hem ook al wat te lang staan. 

Mei Dao 'Organic White Lotus & Yi Yi Ren' Body Cream - Rituals
Volgens mij maakte ik hier vorige maand de grote pot van op. Ik wil hem graag wel opnieuw kopen binnenkort, want ik vind de geur veel te goed. 

De luchtige textuur vond ik heel prettig aan deze handcrème al heb ik zo'n beetje een haat/liefdesverhouding met de geur. De ene keer vind ik hem verschrikkelijk en de andere keer vind ik hem best lekker. In ieder geval bleven er zachte handen aan over! 

Geen nood, want ik heb nog een reserve van deze liggen! Ik moet deze gewoon een keertje weggooien, want hij is zo goed als op. Ik kon er geen mooie eyeliner meer mee maken. Hopelijk blijft hij in het vaste assortiment van Catrice, want ik kan niet meer zonder!

♥ 

10 opmerkingen

 1. Knap dat je zoveel hebt opgemaakt, mij lukt dat echt nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt best wel aantal mooie producten opgemaakt. Ik moet zeggen dat Iced Strawberry Dream Bath and Shower Gel - Treacle Moon 1 van mijn favoriete is, wat een heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch wil ik die aussie droogshampoo proberen nav je eerdere artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Treacle moon heeft heerlijke producten voor onder de douche, deze geur heb ik nog niet geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We liggen op één lijn wat betreft droogshampoos ;-) Bovenstaande droogshampoos heb ik in het verleden ook eens gebruikt, maar ben er geen fan van. Doe mij ook maar het merk Batiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel opgemaakt, doet me eraan denken dat ik die droogshampoo van kruidvat ook nog eens wil proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Tao lijn van Rituals vind ik zelf ook echt heerlijk! :-) Ze hebben wel een hele nieuwe verpakking gekregen, dus ga niet op zoek naar die mintgroene kleur! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoop fijne product! Die Micellair reinigingswater van Garnier heb ik in het groen zojuist gekocht. Ik ben er heel benieuwd naar, ik hoor er zoveel goeds over! Die Aussie en Kruidvat droogshampoo zijn inderdaad lang niet zo fijn als die van Batiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad best veel! Ik vond die droogshampoo van huismerk Kruidvat verschrikkelijk. Zeker in mijn donkere haren = ramp.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.