PERSONAL | Picture My Life - Juli '15

vrijdag 31 juli 2015


De zomermaanden lijken nog sneller voorbij te gaan dan de andere maanden. Logisch ook, want je doet zoveel meer als het mooi weer is en je vakantie hebt. Die van mij zit er al grotendeels op, al heb ik nog wel een week in augustus vrij! Deze PML bevat wat meer foto's dan normaal en ik waarschuw je alvast dat er veel lekkers voorbij gaat komen. 


Begin deze maand hadden we een hittegolf wat even afzien was. Mijn favoriet drankje was dan vooral water met veel ijsblokjes in. Ik kocht de ananas ijsblokjes houder bij Hema en ze zijn superleuk! 


Het was ook mijn verjaardag begin van deze maand! 31, whoopwhoop! (Nee, eigenlijk vind ik dat niet zo leuk)


Dat werd de dag ervoor al gevierd met sushi die ik bij Esaki bestelde! 


Ook een bezoekje aan Chocoladehuis Boon mocht niet ontbreken. Hier hebben ze dé lekkerste ijscappuccino OOIT! Ook hun chocolade granité is een echte aanrader in de zomer. 


Ik kreeg deze Fuiji Instax mini cadeau. Afgelopen weekend gebruikte ik hem voor het eerst. Superleuk om speciale momenten vast te leggen.


Met Liesje en Ine ging ik een dagje naar Brussel om te shoppen en Starbucks kan ik dan moeilijk weerstaan. We gingen alledrie voor de Java Chip Frappuccino, héérlijk! 


Mijn ooglook met Let's Boogie van MAC! De review ervan kan je hier terugvinden. 


In mijn verlof ben ik twee dagen gaan uitwaaien in Zeeland. Neem dit maar letterlijk. We hadden helaas geen schitterend weer, maar het was wel leuk geweest! 


Fietstochtje door de duinen. 


We gingen natuurlijk ook mosselen eten want dat hoort er gewoon bij als je naar zee gaat, maar de mosselen was ik vergeten op foto te zetten. Deze vishapjes waren ook erg lekker en vooral vers. 


Door het slechte weer zijn we (door aandringen van Gwen haha) gaan mini golven. Achteraf gezien was dit wel nog eens leuk om te doen. Ik had wel niet gewonnen.. 


De regen bleef maar duren dus uiteindelijk zijn we nog een namiddag naar Middelburg gegaan om wat te gaan shoppen. 


Om het ook af en toe gezond te houden maakte ik weer een smoothie. Deze maakte ik met blauw bessen. 


Voor mijn verjaardag ging ik nog uiteten met twee vriendinnen bij Café Latino. Ik probeerde voor het eerst deze mexicaanse fisdrank. Aanrader! 


Ik hou van mexcicaans. Ik maak het zelf heel vaak burrito's en quesadilla's dus nu besloot ik een keer iets te nemen wat ik nog niet kende. Het was lekker, maar ook niet meer dan dat. 


Yay! Hasselt heeft sinds kort een Nespresso winkel! Hij is ondertussen ook open, maar ben er nog niet binnen geweest. Nu kan ik mijn koffie gewoon even daar gaan halen. 


Met mijn kleinste nichtje Amélie. Iedereen zegt dat ze veel van mij weg heeft. Aangezien mijn zus en ik erg op elkaar lijken (al vinden wij totaal van niet) kan dit natuurlijk wel. 


Ik maakte een DIY. Klik hier voor het artikel. 


Ooglook die ik met het matte pigment van Inglot heb gemaakt. 


Heel af en toe (gelukkig niet vaak) heb ik zo'n zin in snoepjes. De dracula tanden blijven toch wel mijn topfavoriet. 


Mijn bestelling van The Make Up Spot kwam aan en ik kreeg On Top van Anna Nooshin nog cadeau voor mijn verjaardag. Ik kan het boek moeilijk neerleggen, echt fijn en inspirerend om te lezen! 


Ok, vanaf nu beloof ik weer gezonder te gaan eten, maar omdat het zo'n druilerig weer was afgelopen weekend had ik gewoon erg veel zin om koekjes te maken en ik kreeg bezoek dus dat telt ook wel als excuus, niet? Het recept kwam van Tanya Burr's beroemde chocolate cookies. Ik gaf er een eigen draai aan en stak er peanutbutter m&m's bij, kokos en truffel chocolade. Ik kan je zeggen die met kokos waren hemels! Jammer dat het zo'n caloriebommen zijn haha.

♥ 


6 opmerkingen

  1. Wat een leuke foto's om te zien, ik hou van sushi <3!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd hoe een ijscappuccino smaakt! Je ooglooks vind ik trouwens echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuke foto's! Die snoeppot ziet er té lekker uit :p dracula tanden zijn ook mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ben dol op cafe latino! volgende keer moet ik dat drankje maar eens proberen dan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele leuke foto's! Zo'n Fuji Instax vind ik echt super en dat eten bij de Latino is zoooo heerlijk! Ik ga er altijd graag naartoe :) Je ooglook met MAC Let's Boogie vind ik heel mooi gedaan!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.