Budgettoppers | Mijn aanraders

zondag 7 juni 2015


Al hou ik wel nét wat meer van luxe producten toch zijn er heel wat betaalbare producten die erg hoog scoren bij mij. Ik heb daarom mijn budget pareltjes naar boven gehaald waar ik helemaal enthousiast over ben en ze je zeker kan aanraden. 


De nieuwste chubby lippotloden van HEMA zijn zo énorm fijn. Ik heb hem in de kleur 6 wat een prachtige koraalkleur is en ideaal voor de zomer! Ze zijn mat, brengen fijn aan en blijven superlang zitten.

Essence Blush Up! blush
Ik heb niet veel budget blushes, maar deze van Essence is zeker mijn favoriet. Hij is erg goed gepigmenteerd en blend mooi uit. Ik vind het ombré effect ook erg leuk. 

Wat ben ik blij dat ik deze mascara in de goodiebag had zitten van de Beautygloss party, want hij is echt gé-weldig. Als je van veel volume houdt dan is dit een mascara voor jou. 

Deze highlight pen heb ik al anderhalf/twee jaar denk ik en gebruik hem nog erg vaak. Als je hem op je waterlijn gebruikt krijg je meteen een wakkere blik en hij blijft ook nog eens supergoed zitten. 

Essence All About Matt! fixing compact powder
Volgens mij kan je deze zeker wel vergelijken met het Transparant finishing powder van MAC. Een enorm fijn poeder wat je niet ziet zitten, goed matteert en het ook zo een hele poos houdt. 

Ik zou niet weten wat ik zonder deze Taupe blush zou doen. Voor mij is het dé perfecte contourkleur. 

Als je me vraagt welke mijn favoriete budget lipstick is zal het zeker Matte About Pink zijn van Catrice! Topkleur, blijft misschien niet zolang zitten als de meeste matte lipsticks, maar toch is hij superfijn. 

Ik gebruik bijna geen andere eyeliner meer sinds ik deze heb. Zijn matte finish vind ik zó fijn en het vilten puntje is fijn genoeg om een strakke wing te maken.

Ik weet niet als ik deze echt budget kan noemen, maar in vergelijking met Double Wear van Estée Lauder denk ik wel dat hij hier tussen hoort. Een foundation met een redelijk goede dekking en waar je nog een healthy glow door krijgt. Love it! 


Heb jij nog budget aanraders? 
♥ 

8 opmerkingen

  1. NYX Taupe staat ook nog op mijn wishlist. Het lijkt mij echt de meest fijne contour kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om te zien, ik ben het met je eens dat budget producten ook heel goed kunnen zijn! De hema mat lipbalm wil ik graag nog in 06!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie budgetfavorieten! Sommige producten van budget merken vind ik ook prima, zoals blushes en highlighters uit LE collecties bijvoorbeeld! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie selectie! NYX en Bourjois vind ik ook echt twee hele goeie budgetmerken, al zijn ze hier in Zwitserland eerder mid-range qua prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zeer mooie aanraders, kan mezelf ook in vele vinden. Die All About Matt powder is echt super voor zo goedkoop te zijn, heb hem terug herontdekt! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw mooie items heb je naast elkaar gezet meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. bij mij doet de essence mascara niet veel. naar de bourjois foundation ben ik wel altijd benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb hier al een paar producten van in mijn bezit maar die 'blush' van NYX zou ik ook wel nog graag willen :) Heb er al zoveel goeds over gehoord :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.