Summer essentials

dinsdag 9 juni 2015



Eindelijk is het langverwachte zonnetje sinds vorige week opgedoken in ons landje! Zonnecrème smeren lijkt een standaard routine te worden alsook de blote benen die naar buiten komen. Om helemaal goed en wel de zomer in te gaan heb ik vandaag voor jullie enkele essentials die zeker niet mogen ontbreken!


Sandaaltjes
Sinds enkele jaren ben ik zot op sandalen, ze zitten vaak comfortabel (in iedere geval een pak beter als ballerina's vind ik) en staan lekker zomers. Ik kocht deze sandalen in Kroatië twee jaar geleden en ze zijn nog steeds mijn favoriet! 

Bikini
Vooral als je een zonvakantie hebt gepland kan je niet zonder bikini (of zwempak). Maar ook op drukkend warme Belgische dagen is een bezoekje aan zee of het zwembad iets wat we bijna allemaal wel graag doen. Ik hou van Banana Moon bikini's, maar ook H&M heeft dit jaar enkele leuke exemplaren! 

SPF50 voor het gezicht - Biotherm
Zonnecrème voor je gezicht mag je echt niet vergeten. Ik smeer het liefste spf50 om geen pigmentvlekken te krijgen en een optimale bescherming te hebben. Ook dan kan je kog steeds een kleurtje krijgen hoor.

SPF30 voor het lichaam - Lovea
Voor mijn lichaam gebruik ik spf30. Sinds enkele jaren nam ik me voor om niet meer te verbranden, want bij die eerste zonnestralen denk je dat dat niet zo snel kan gebeuren. Geloof me, het gebeurt erg snel. Achteraf is het enorm pijnlijk en erg ongezond. 

Dagcrème met SPF - Origins
Een dagcreme die spf bevat vind ik ook geen overbodige luxe. Zo heb ik toch altijd het gevoel dat ik mijn huid extra bescherm.

Zonnebril
Ik en mijn zonnebril zijn echt de beste maatjes. Waar ik ook naartoe ga, ik kan er gewoon niet zonder. In de auto ligt er ook altijd eentje standaard, want ik heb heel gevoelige ogen en zet hem bijna altijd op. 

Lichte foundation/BB Cream
Als je net als ik graag foundation draagt, maar het vaak te zwaar vindt aanvoelen in de zomer dan zou ik zeker eens tussen de BB creams neuzen of voor een vloeibare foundation gaan die een lichte dekking geeft. 

Zomers parfum/ body mist
Vanaf de lente grijp ik weer snel naar de luchtige, fruitige geuren. Vooral de Escada geuren zijn hier een aanrader in, maar ook een body mist is zo fijn voor in de zomer. Ze zijn verfrissend en ruiken heerlijk. 

iPhone/mp3/fotocamera
Met mijn iPhone heb ik de luxe om zowel foto's te kunnen maken die best van goede kwaliteit zijn en kan ik mijn favoriete muziek beluisteren. Ik hou van foto's en maak er ook erg veel in de zomer. Summer memories ♥ 



Wat kan voor jou nog erbij op het zomer lijstje? 

8 opmerkingen

  1. Leuk artikel! Ik kan je deze essentials helemaal begrijpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohdie parfum van Escada lijkt me heerlijk!!!<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit zijn inderdaad echte zomer must-haves. Escada vind ik altijd een goeie keuze voor de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook zo'n fan van bodymist in de zomer. Vooral die van Blond Amsterdam vind ik echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Body mists in de zomer; echt een must! Ik heb like always al een hele lading liggen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi lijstje! Al deze dingen staan zeker ook op dat van mij!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi lijstje, een zomerse parfum vind ik heerlijk & kan ik niet missen tijdens de zomer!
    Een haarparfum schijnt ook ideaal te zijn voor de zomer, ga ik binnenkort uitproberen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.