Shu Uemura | Wonder Worker

woensdag 3 juni 2015


Jaren geleden begon ik een kleine verslaving te krijgen aan allerlei producten die veel goeds beloofden voor je haren en vooral de high-end merken hadden een streepje voor. Nu gebruik ik niet erg veel meer door elkaar, want overdaad schaadt you know. Toch heb ik nog vaak het gevecht met mijn haren nadat ik ze pas gewassen heb: die vreselijke knopen. Zelfs mijn Tangle Teezer kan ze vaak niet aan. 
Ik kreeg de kans om deze Wonder Worker van Shu Uemura te proberen en wauw, wat ben ik dankbaar dat deze in mijn leven is gekomen! 


MULTIFUNCTIONEEL

Ik ken Shu Uemura vooral om hun wimperkruller, want hij zou de beste ooit zou zijn (al zou die van Shiseiso die ik heb erg vergelijkbaar zijn!), maar blijkbaar hebben ze ook superfijne haarproducten! 

De Wonder Worker is een multifunctioneel product:
    • het haar wordt soepel en goed gehydrateert
    • de haarvezel wordt goed verzorgd en glanst
    • het haar blijft in model
    • de textuur is vederlicht 
    • het haar voelt zijdezacht aan 
    • hij ontwart de haren
    • gaat kroezen tegen 
Als je hier niet enthousiast van wordt weet ik het ook niet! Geen vijf verschillende producten die je moet gebruiken, maar enkel deze Wonder Worker.

En dit dankzij het aparte ingrediënt Moringa-extract dat afkomstig is van de 'Mirakelboom' of 'Levensboom' uit de valleien van de Himalaya. De Moringa is de meest genereuze bron van revitaliserende voedingselementen. 


Ingrediëntenlijst 



De Wonder Worker is zowel ideaal om je haren aan de lucht te laten drogen of om je haren te stylen (brushen/stijltang) zonder dat je haren gaan kroezen. Ook kan je hem tussen twee wasbeurten gebruiken om je haren op te frissen.

WONDER?
Ik vind hem perfect om te gebruiken op handdoekdroog haar. Als ik het product even laat inwerken gaan mijn knopen er gelijk niets uit! Hallelujah! Eindelijk een verademing haha.
Je moet niet erg veel over je haren sprayen en ook enkel over de lengtes. Ik was in het begin veel te enthousiast en dan werden mijn haren ook snel vet. Maar als je dus niet teveel gebruikt werkt hij perfect. Ik föhn mijn haren heel weinig, maar gebruik wel altijd snel even de stijltang om de meeste slag uit mijn haren te krijgen. Als ik de Wonder Worker heb gebruik werkt dit zoveel sneller. Mijn haren glanzen ook meer en voelen lekker zacht en gezond. 
Er tussendoor gebruik ik hem ook wel eens, als mijn haren er terug wat dof uitzien dan verhelpt hij dit meteen door ze een natuurlijke glans te geven. Er zit meteen weer wat meer leven in!
Ook zijn lichtbloemige geur maakt me erg blij om hem te gebruiken. Ik ben fan van de Wonder Worker! 

Prijs: €32,00

9 opmerkingen

  1. Leuk om weer eens een nieuw merk te leren kennen, want ik had hier nog nooit van gehoord. Je bent ook wel erg enthousiast, en dat maakt mij dan weer nieuwsgierig ;) Zelf gebruik ik nu een product van KMS California maar die is helaas bijna op. Weet je of je dit product ook online kunt bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In Antwerpen zou er een Shu Uemura winkel zijn, maar ben er zelf nog niet geweest dus weet niet als ze er deze verkopen. Je kan misschien eens bij hqhair.com kijken. Vind ik zelf een goede online shop :)

      Verwijderen
  2. Klinkt als een heel fijn product en ik ben nu ook wel benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt heel erg fijn! Ik kende het merk nog niet!
    Ben erg nieuwsgierig!
    Liefs Iep

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt wel erg goed. Alleen mijn haren worden echt super snel vet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is dus echt een wonder ;) Ik ben nu ook heel veel bezig met wat optimaal werkt voor mijn haar, ik lig nu met mijn haar in de knoop in plaats van mijn haar zelf...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt héél goed! Je maakt me benieuwd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oef...gelukkig ben ik niet alleen die een verslaving heeft aan haarproducten :)
    Mijn kast staat vol met Stylingproducten, maar deze klinkt wel erg fijn! X

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.