Opgemaakt | April

vrijdag 1 mei 2015


Als je dit leest ben ik waarschijnlijk al in de weer om mij helemaal op te tutten voor de Beautygloss Party of ben ik zelfs al onderweg (of daar aangekomen) in Amsterdam! De moeilijke keuzes qua outfit, make-up en nagellak zijn dan ondertussen ook al gemaakt haha. 
Soit, even iets heel anders. Mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand! 



Andrélon - Natuurlijk Puur Zijdezacht en glans
Andrélon is een merk wat je in België enkel bij Albert Heijn vind. Ik heb er altijd vaak fijne ervaringen mee, net zoals bij deze shampoo. Hij komt uit de Natuurlijk Puur lijn wat wilt zeggen dat ze geen siliconen, parabenen en kleurstoffen bevatten. Deze milde shampoo bevat natuurlijke amandel en avocado-olie. Ik vond hem best wel fijn! 

Batiste - Blush droogshampoo
De Blush droogschampoo variant van Batiste vond ik iets te poederig. Hij deed zijn werk wel prima, want mijn haren voelden weer zuiver aan al zou ik hem toch niet opnieuw kopen. 

L'Oréal - Myhtic Oil shampoo
Ik heb serieus lang over deze shampoo gedaan. Waar velen enthousiast zijn over deze shampoo was dat bij mij alles behalve. Hij maakte mijn haren veel te zwaar en voedend, waardoor ze er ook niet fris uitzagen. 


Philosophy - Purity gezichtsreiniger
Dit is mijn zoveelste Purity flesje en ik ben nog steeds fan van deze reiniger. Ik gebruik nu de mini versie, omdat ik deze nog had staan, maar binnenkort haal ik mijn voorraad weer in huis. 


L'Occitane - Shea Butter Whipped Hand Cream 
Al vond ik deze knisperende handcrème erg fijn, zuinig kan je hem alles behalve noemen. Ik gebruik al mijn handcrèmes wat door elkaar, omdat de ene in mijn tas zit, de andere op mijn salontafel ligt en er nog eentje op mijn nachtkasje staat. Daarom viel het me op dat deze toch wel extra snel op ging. 

Herbacin - Wuta Kamille 
Een crème waar mijn handen erg blij mee waren afgelopen winter! Hij is erg voedend, herstelt en houdt je handen voor een lange tijd zacht. 


♥ 

10 opmerkingen

  1. Ik wens je ook via deze weg heel veel plezier vandaag!

    Ik zou zelf zeker nog eens een product van Philosophy willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien welke producten je wel en niet bevallen. Zonde dat de L'occitane zo snel op gaat. Het is toch een aardig prijzig product.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die handcrème lijkt me eigenlijk best wel fijn! Heel veel plezier op de BG party vandaag <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik die Andrelon Shampoo ook voor mijn oh zo vette haren, is best fijne shampoo. Ik wil zelf nog wat van Purity uitproberen dat heb ik nog nooit gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer van die shampoo van L'oreal. Vind het btw wel jammer dat die handcrème van l'occitane zo snel opgaat, want de producten van l'occitane zijn best prijzig..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. zo een droogshampoo zou wel leuk zijn. Want dat heb ik momenteel nog niet.
    veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je mening over die Myhtic Oil shampoo begrijp ik helemaal. Ik vond m ook echt niet fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een fijne producten heb je opgemaakt! Ik zou nooit een olieshampoo proberen, ik denk dat deze mijn haren nog sneller vet zal maken! :-)
    Ik heb ook een klein flesje Purity staan en vind hem inderdaad erg fijn! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik had die mythic oil shampoo in de versie met glittertjes, die was nog erger! Mijn haar voelde haast een beetje plakkerig aan als het droog was, nog nooit meegemaakt en een dikke schande voor zo'n dure shampoo

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.