TOP 5 | Oogschaduw paletten

vrijdag 17 april 2015


Ik heb de laatste weken niet erg veel met mijn make-up gedaan. Vaak hield ik het simpel met eyeliner en een fel lipkleurtje. Toch begint het weer te kriebelen om een weer wat met oogschaduw te spelen. Dit weekend vlieg ik er waarschijnlijk dan ook weer in en het resultaat ga je zonder twijfel hier wel ergens zien opduiken! 
Leuke nieuwtje: De meisjes van Batalash hebben net hun eigen palette uit: The Saucebox. Na gisteren de swatches gezien te hebben kwam hij al meteen op de wishlist terecht. So pretty!! Maar tot dat ik op hier op zou moeten wachten laat ik je nu mijn top 5 oogschaduw paletten zien! 



CHOCOLATE BAR TOO FACED
Het zal je zeker niet verbazen dat het Chocolate Bar palette op nummer één staat. 
White Chocolate is bij mij erg populair als matte highlighter, Milk Chocolate en Semi-sweet zijn dan weer geliefd als crease kleurtjes en Cherry Cordial gebruik ik graag in de buitenste v-hoek. Om nog maar van de geur te zwijgen. 

NAKED BASICS URBAN DECAY
Dit palet blijft zo erg fijn. Zeker een must voor een basis make-up collectie. Je maakt er zowel een natuurlijke als iets zwaardere look mee. Hij bevat 5 matte kleuren en 1 highlighter. Ik gebruik er vooral Naked 2 en Faint uit om in mijn crease aan te brengen en W.O.S. of Foxy gebruik ik als matte highlighter onder de wenkbrauwen. 

MAC 
Een palet wat ik zelf heb samengesteld met de kleuren: Charcoal Brown, Sketch, Sable en Bronze.
Charcoal Brown gebruik ik vaak om mijn wenkbrauwen mee bij te tekenen. 
Sketch blijft mijn favoriete MAC oogschaduw ooit. Supermooie kleur voor als je groene ogen hebt.
Sable en Bronze gebruik ik iets minder, maar ook deze passen goed bij groene ogen. 

INGLOT
Ik heb ondertussen al enkele paletten van Inglot, maar de kleuren uit mijn laatste palet (dat nog steeds niet gevuld is!) zijn degene die ik op dit moment het meest gebruik. 

NAKED 3 URBAN DECAY
Van de Naked paletten heb ik 2 en 3. Naked 3 heeft voor mij net iets meer mijn voorkeur, al is dit ook vaak een fase waar ik inzit haha. Mijn favorieten hieruit zijn: Nooner, Liar en Factory! 

Wat is jou favoriet oogschaduw palet? 

♥ 

13 opmerkingen

  1. Naked Basics is hier ook echt favoriet! De andere palettes heb ik nog nooit geprobeerd, maar lijken me ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt hele mooie paletten! Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar de oogschaduw paletten van het merk Inglot. Heb alleen een blush en lipgloss van dat merk. Ik heb de dupes van de naked paletten en ben daar erg blij mee dus ik ga die denk ik niet kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige palette ik zou zelf NAKED BASICS URBAN DECAY nog wel willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie palettes! Mijn favoriet blijft het Naked2 Palette, daar wil ik ook graag de Basics-versie van. En Sketch wil ik ook zo graag, prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie palette! Het palettevan MAC dat je zelf samenstelde is een mooie combinatie. Zelf zou ik graag het Naked Basics palette willen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie paletten! Ik heb er helaas geen van, maar een palette van MAC samenstellen wil ik ook graag nog eens doen. Vooral de donkerrode kleur vind ik erg mooi in jouw palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie palettes, maar ze zijn dan ook wel van hele mooie merken!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik snap je keuze helemaal! Bij mij staat de Chocolate Bar ook op nummer 1!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zeer mooi lijstje!! Grote fan van die inglot kleurtjes. Ik hou toch wel zeer van mijn Nude'Tude palette van the balm!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het Chocolate Bar Palette staat bij mij ook zeker op nummer één wat palettes betreft! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, ze zien er allemaal onwijs mooi uit! Ik zou zelf die chocolate bar graag willen hebben <3 Wat heb je trouwens een leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.