Shoplog | Benefit, Lush, VS, Aussie, Sally Hansen...

zaterdag 21 maart 2015


Wat heb ik genoten van mijn vrije dagje gisteren. Ik ging shoppen in Maastricht, want dat was ondertussen al enkele maanden geleden dat ik daar ben geweest. Maastricht is zo leuk, ik ben echt gek op deze stad en ze hebben er erg veel mooie winkels. Zo is Douglas helemaal vernieuwd (wel jammer dat ze er NYX niet verkopen), vind je in de Etos alleen al een hoop merken waar ik gek op ben en heb ik weer een overdosis Lush geur naar binnen gekregen. 
Ik laat je zien wat ik allemaal meenam! 




Bij Etos kocht een nieuw Victoria's Secret Body Mist. Dit was de enige die ze er hadden, maar gelukkig is het wel een geurtje voor mij! 
Droogshampoo addict dat ik ben de laatste tijd was ik ook heel benieuwd naar deze van Aussie
Kneipp blijft een grote bad/douche favoriet van mij en ik ben al even benieuwd naar hun nieuwe douche foams dus deze ging ook mee. Mijn voorraad bad/douche producten is er ondertussen ook helemaal doorgegaan dus die moet ik weer aanvullen.


Van kledij kocht ik enkel een nieuwe jeans. Dit is gewoon een straight model. Ik heb dringend wat nieuwe broeken nodig en dan kocht ik nu liever een degelijke die jaren mee gaat, want mijn jeans van H&M kan ik na een jaar al vernieuwen. Deze Lee jeans kom van Jacks And Jeans. 


Op het I Love Beauty event twijfelde ik nog zo over deze Miracle gel lakjes van Sally Hansen, maar ik ben gewoon te nieuwsgierig ernaar dat ik ze meenam. Het kleurtje past ook perfect bij mijn pumps van Clarks dus ja dat is gewoon een teken, niet? 


De nieuwe Roller Lash mascara van Benefit klinkt zo fijn en echt een mascara waar ik naar op zoek was. Ik weet niet als hij Le Volume kan verslaan van Chanel, maar dat hij voor een mooie krul zorgt deed mij al wegzwijmelen. 


Het Hoppity Poppity konijntje uit de lente collectie was al uitverkocht bij Lush dus ging ik voor de fluffy egg. Ook de yuzu and cacao bubbleroon wou ik een keertje proberen. Hij deed me meteen denken aan een kokosmakron, mmm. 

Ik kocht ook nog wat superfoods bij de Tuinen, want daar was net een actie bij het tweede product aan de helft van de prijs!

Zoals altijd, reviews volgen! ♥ 

14 opmerkingen

  1. Toffe shoplog! De droogshampoo van Aussie had ik ook en het is echt de fijnste die ik al geprobeerd heb. Het jammere was wel dat de spuitkop kapot ging toen de fles nog voor de helft vol was. Hopelijk heb jij dat probleem niet! Ik ben benieuwd om je mening over alles te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Sally Hansen lakjes, wat mooi ! :D Super leuke aankoopjes <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shoplog! Is die victoria secret nieuw? Ik heb hem namelijk nog nooit gezien. Ik heb er thuis ook eentje, een blauwe versie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, ik wist niet dat er in Maastricht een Douglas was. Dan moet ik dringend eens een bezoekje plannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Amai mooi geshopt :) Ik kan die jeans natuurlijk niet zien maar je hebt er wel een leuke foto van gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat ben jij ontzettend goed geslaagd zeg!
    Prachtige items <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke aankoopjes allemaal. De producten van Lush lijken mij zo heerlijk ruiken. Ook de gel nagellak klinkt alvast veelbelovend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke shoplog, een heleboel items en allemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke spullen, wil Aussie ook eens proberen! De nagellak van Sally Hansen heb ik ook, ben hier helaas helemaal niet tevreden over xs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijke dingen heb je gekocht! De douchefoam van Kneipp ken ik nog niet, de bodylotion uit deze lijn heb ik ook en die is erg fijn! Wat is dat kleurtje van Sally Hansen mooi, die ga ik denk ik eens checken in de winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je leuk geshopt! Ik ben erg benieuwd naar de Roller Lash van Benefit!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. leuke dingen! ik shop altijd in maastricht aangezien ik aan de grens woon, zo fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.