Lush | Unicorn Horn Bubble Bar

zondag 15 februari 2015



Met een beetje vertraging heb ik eindelijk de Unicorn Horn van Lush in handen (thanks Liesje!). Hij komt uit de Valentijn collectie en sprong er voor mij meteen uit. Het is er dan ook eentje om mee we te dromen zoals Lush zelf zegt. Iets voor mij dus! 


BUBBLE BAR

De Unicorn Horn is zoals je ziet gebaseerd op de hoorn van de eenhoorn (logisch ha!). Hij straalt magie uit met zijn lieve pastelkleuren, sterretjes en lichte glans. Deze bubble bar belooft dan ook je bad om te toveren met roze bubbels en sterrensnoepjes.  
Hij bevat lavendel en neroli olie die beiden ontspannend werken. Neroli olie ruikt citrusachtig dus als je hiermee lavendel mixt kan je al voorstellen hoe hij ruikt. 



De Unicorn Horn is eigenlijk te mooi om te gebruiken. Ik heb even van mijn hart een steen moeten maken. Het voordeel van een bubble bar is wel dat je hem meerdere keren kan gebruiken. Ik heb dus nog een halve hoorn die in mijn badkamer mooi staat te wezen!

RESULTAAT

Mijn badwater toverde om in licht roze met veel bubbels en een kleine glinstering. Van de geur ben ik zonder twijfel fan. Lavendel werkt voor mij al ontspannend en neroli olie vind ik hier een erg fijne combinatie. De Unicorn Horn is er dus zeker eentje om mee weg te dromen!


Online bij Lush kan je hem nog bestellen en volgens mij moet hij ook nog wel in de winkel te vinden zijn! 




5 opmerkingen

  1. Hij ziet er zo leuk uit. Lijkt mij een heerlijk product voor in bad. Mooie foto's heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem al 2 weken liggen en nog altijd niet gebruikt, dringend eens werk van maken! Je foto's zijn zo leuk, die unicorn <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij ziet er erg leuk uit, al heb ik hem toch niet gekocht! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow dit is echt een geweldige combinatie van kleuren <3 zo vrolijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hij ziet er zo cute uit! hele mooie foto's ook

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.