Foundation tip | MAC Face And Body + Studio Sculpt = ♥

woensdag 25 februari 2015


Alle kleine tips van inspiratiebronnen zoals Nikkie Tutorials neem ik van harte aan en probeer ik ook meteen uit te testen. Enkele weken terug keek ik naar een nieuwe video van haar waar ze vertelde over de combinatie van de Face And Body foundation en Studio Sculpt van MAC. Aangezien ik beide heb, maar niet erg vaak gebruik was ik hier wel nieuwsgierig naar en wou ik natuurlijk mijn mening hiervan met jullie delen. 

De Face And Body foundation is een lichtdekkende foundation op waterbasis en is waterproof. Hij is vrij vloeibaar en is makkelijk op te bouwen. Ik gebruik deze het liefst in de zomer.
Studio Sculpt is dan weer een foundation op gelbasis, vrij dik en geeft een matig tot hoge dekking. Hij is ook waterproof en bevat spf 15. Deze gebruik ik vooral op modellen als ik visagiewerk doe. 


Bovenaan Face And Body Foundation
Onder Studio Sculpt


Links: geen make-up
Rechts: combinatie van Face And Body + Studio Sculpt foundation

Omdat ik de ene te vloeibaar vind en te transparant +  de andere te dik en te zwaar lijken ze inderdaad toch wel heel erg goed samen te gaan. Als ik ze samengemengd heb is de foundation erg fijn om aan te brengen. Hij vervaagt mooi in de huid samen en geeft niet meteen dat zware effect al geeft hij toch een erg fijne dekking! Ook de matte (maar niet té mat) finish vind ik top. Zo zie je maar dat je het beste uit twee foundations naar boven kunt halen. 
Make-up blijft experimenteren. Ik zou zeggen probeer het zelf eens met foundation waar je niet zo tevreden van bent of om één of andere reden weinig gebruikt. Misschien vind je ook wel een perfecte match! 


♥ 


14 opmerkingen

  1. Het resultaat ziet er echt goed uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig deze tip nooit in me opgekomen. Ik heb namelijk wel 2 foundations waarvan de 1 te licht is en bijna geen dekking geeft en de andere iets te donker zal ze eens samen mengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij ben je dan heel blij met deze tip! :) Ik heb ooit een foundation van MAC geprobeerd en dat doe ik nooooit meer, ik leek ziek!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne tip! Het resultaat ziet er supermooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Had het ook al gezien in een video van Nikkie, ik heb zelf de Face & Body, maar ik vind hem inderdaad te licht. Ik gebruik hem enkel in de zomer! Maar dit is wel een mooie combo! En ben je veranderd van lay-out, of ben ik nu heel laat? Ziet er echt mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb mijn nieuwe layout al iets meer als een maand ondertussen :) en dank je wel, ben er ook heel blij mee

      Verwijderen
    2. Ik heb mijn nieuwe layout al iets meer als een maand ondertussen :) en dank je wel, ben er ook heel blij mee

      Verwijderen
  6. Goh waarom heb ik daar niet aan gedacht! heel slim zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Supertip dit! Ik heb de Face & Body al jaren en vind hem erg fijn, alleen is de dekking helaas wat minder. Studio Sculpt ga ik ook eens halen en in combinatie proberen, lijkt me ideaal :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ziet er goed uit wat een fijne tip meid! ik wil hier ook nog de producten graag van liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.