Anastasia Beverly Hills | Dipbrow Pomade Medium Brown

zondag 25 januari 2015


Mijn eerste Beautybay bestelling en levering is een feit!  Ik wou er al erg lang iets bestellen, maar hoorde hier en daar slechte ervaringen zoals hoge tol kosten of pakketjes die niet aankwamen. Tot nu toe heb ik nog nooit (hout vasthouden) een slechte ervaring gehad met online shoppen en ik ben dan al een fervente online shopper! Al weet ik wel dat ik vroeg of laat hier waarschijnlijk ook wel eens mee te maken ga hebben. 
Maar bon, over mijn bestelling dus. Op mijn wishlist stond al heel lang de Dipbrow Pomade van Anastasia. Ok, eerst had ik liever het wenkbrauwpoeder gehad, maar ik wil eerst dat van Gosh opmaken voordat ik dat vervang en ik was hier te nieuwsgierig naar. 




Anastasia Beverly Hills is sinds een tijd ook te verkijgen bij Douglas, alleen als je daar de prijzen vergelijkt met Beautybay dan neem je dat risco wel om het daar te kopen. Ik betaalde €11,50 voor deze Dipbrow terwijl ze bij Douglas €27,95 vragen. Meer als het dubbele dus. 
Het enige jammere was de kleurkeuze. Ik kon ze zowiezo niet testen en ik wou niet te licht of te donker gaan. 


Dipbrow Pomade komt in een glazen potje waar het Anastasia logo op het dekseltje staat. Een verpakking waar ik erg van hou. Simpel en toch chic. 



MEDIUM BROWN

Omdat Soft Brown er niet was en Blonde te licht ging zijn koos ik voor Medium Brown. Ik heb highlights in mijn haren en ben redelijk blond, maar mijn wenkbrauwen zijn op zich veel donkerder dus Blonde zou niet meteen een mooi effect geven. Ik schrok wel even van deze 'medium bruine' kleur haha. Ik hield ook in mijn achterhoofd dat ik misschien nog wel eens van haarkleur zou veranderen, want ik ken mezelf.


Dipbrow Pomade is een cream. Je kan er perfect strakke lijnen mee maken, maar je kan hem ook lichtjes aanbrengen voor een natuurlijker resultaat. Hij is koeler als ik hem had verwacht, maar het resultaat vind ik best mooi!
Hij belooft waterproof te zijn en droogt mat op. 

RESULTAAT



Links mijn warrige wenkbrauwen puur natuur
Rechts met Dipbrow Pomade. 

Ik heb de Dipbrow niet zo sterk aangezet anders zou hij te donker geweest zijn. Toch vind ik hem erg fijn werken en blijft het er natuurlijk uitzien. Omdat ik voorlopig nog blond ben, ben ik toch van plan om een lichtere kleur aan te schaffen. Ik zie ook vaak dat er twee kleuren gecombineerd worden.
Aangezien ik hem eerst op de bovenkant van mijn hand aanbreng om zo het niet teveel product op mijn kwast te hebben kon ik ook al meteen zien dat hij waterproof is. Ik heb het eraf moeten schrobben! Met wat micellair water ging dat dan wel weer vlotjes.
Ik ben erg enthousiast over de Dipbrow!



18 opmerkingen

  1. Wat een mooi resultaat zeg, deze wil ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er echt goed uit! De kleur is ook prachtig! :D

    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze nu ook een tijdje en ik gebruik 'm elke dag! Ik vind m heel fijn! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het lijkt me zo een super fijn product! Ik denk dat ik hem snel een keertje uit ga proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Misschien moet je eens ash blonde/taupe proberen? Ik gebruik deze momenteel en denk dat deze kleur ook mooi bij jou zal zijn, heeft ook een koele ondertoon maar is niet zo donker als medium Brown :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb hier al veel goeds over gehoord. Hij ziet er super goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt me meteen overtuigt, hij ziet er fantastisch uit! Ik ga meteen de website van Beautybay openen hoewel ik nog even wacht met bestellen haha. Prachtige foto's overigens.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb hem gister aangeschaft! Hij is prachtig en echt zo'n top product

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen met BeautyBay! Ik wil deze binnenkort ook gaan bestellen, maar baal er net zo van als jij dat ik de kleuren niet kan testen. De prijs is in ieder geval erg laag, dus zeker leuk om te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ziet er goed uit meid! en anders je wenkbrauwen omhoog borstelen en met een knipperschaartje afknippen dat brengt makkelijker op! ik ga er binnenkort een video overmaken liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ziet er inderdaad heel natuurlijk uit! Heel mooi! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ziet er goed uit. Ik snap dat je hem in eerste instantie wat te donker vond. In het potje ziet het er meer grijzig/bruin uit. Leuke blog heb je! Liefs, Roxanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Allereerst; leuke blog heb je! Ik heb zelf heel lang de Anastacia Eyebrowwiz gebruikt en helaas is deze nu op. Ik twijfel nog of ik de dipbrow of de wiz nu ga kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben hem ook nog aan het testen en de prijs op beautybay gaf bij mij ook de doorslag, kon mijn ogen niet geloven! Ik heb trouwens wel de blonde gepakt omdat ik altijd veel highlights heb, gaat prima, ik hou van die ashy brow

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.