Skincare 2014

zondag 28 december 2014


Naar jaarlijkse gewoonte deel ik graag dé producten die voor mij er in 2014 uitsprongen. Qua skincare leek het me ook leuk om even mijn routine die ik nu al even aanhoud met jullie te delen. Voorlopig ben ik vooral zeer tevreden met de reinigers die ik gebruik. Ik zou ze voor geen geld willen missen. 


Ochtendroutine
Ik reinig mijn huid zowel elke ochtend als avond. Iets wat ik al jaren niet meer oversla en waar ik zelfs naar uitkijk. 
Omdat ik kamp met een gemengde huid en vaak moet omgaan met een hoop onzuiverheden ben ik de Effaclar lijn van La Roche Posay beginnen te gebruiken. Hier schreef ik eerder al een review over. Superspul! 
De reinigingsgel en lotion sluiten elkaar mooi aan. Mijn huid is er veel rustiger door geworden. 

Crèmes
De oogcrème van Plante System gebruik ik momenteel nog tot hij op is. Ik heb een oogcrème van Origins op het oog, maar als ik hem nu koop blijft deze weer staan. Het is niet de meest geweldige oogcrème ooit, maar hij verfrist en hydrateert prima.
Na de oogcrème is het tijd voor een serum. Ik gebruik nog steeds het Idéalist serum van Estée Lauder, al gaat hij zijn laatste dagen tegemoet. Hij geeft zo'n mooie glow aan je huid!
Als moisturizer gebruik ik deze van La Roche Posay uit dezelfde Effaclar lijn. 
De Rosebud Salve gaat er 's ochtend ook steeds op, want hij houdt mijn lippen het langst gevoed. 


Avondroutine
Ook al hou ik van make-up te dragen, het geeft zo een heerlijk gevoel als alles er weer is afgehaald. 
Voor mijn ogen te reinigen gebruik ik het micellair reinigingswater van Garnier. Dit blijft een absolute topper voor mij. Ook haal ik hier al een deel van mijn gezichtsmake-up weg.
Al een jaar in mijn bezit en nog steeds in gebruik: de Clarisonic. Ik gebruik hem niet elke dag, want dat is soms too much voor mijn huid, maar toch enkele keren per week. 
In combinatie met de Purity reiniger van Philosophy reinigt hij mijn huid perfect. Ofwel klaart Purity dat klusje in zijn eentje als ik de Clarisonic achterwege laat. 
Purity is een 3-in-1 reiniger waardoor je geen lotion nodig hebt achteraf.
Voor het slapen gaan gebruik ik nog het Vitamin E olie van The Body Shop samen met Kiss Me Tonight van Philosophy om wakker te worden met zachte lippen. 


14 opmerkingen

  1. Leuk om je favoriete te zien van het afgelopen jaar. Ik ben zelf nog steeds erg benieuwd naar micellair reinigingswater, deze wil ik binnenkort ook eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die clarasonic lijkt me zo ongelooflijk fijn! Jammer dat hij zo prijzig is, anders had ik hem zeker uitgeprobeerd. Dat micellaire water lijkt me trouwens ook fijn, zelf gebruik ik sinds kort een micellair water van Vichy en hij bevalt me hartstikke goed! Leuk om al je onmisbare producten te zien, ze klinken fijn! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je ook een overzicht hebt! Die van mij komt dinsdag online. De purity lijkt me zo fijn. Als alle producten op zijn wil ik die nog een keer proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien en prachtige producten. Purity is zo fijn. Die lupbalm lijkt me ook zalig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne producten gebruik jij allemaal. Purity is ook een van mijn favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te lezen! Ik gebruik nu ook enkele dingen van La Roche-Posay en ben er echt super blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie producten! Ik gebruik nu een paar weken het reinigingswater van Garnier en bevalt me ook super goed! Purity heb ik laatst ook gekocht, maar eerst even andere producten opmaken voordat ik m ga gebruiken haha! De Clarisonic staat nog steeds heel hoog op mn lijstje XX

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijke producten! Ik gebruik het micellair water van Garnier ook graag en twijfelde vandaag nog om Purity mee te nemen. De volgende keer toch maar eindelijk doen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Effaclar van La Roche Posay gebruikte ik vroeger ook, maar daar was ik niet zo tevreden mee. Purity van Philosophy staat alvast zeker op mijn verlanglijstje. De vitamine E olie van The Body Shop gebruik ik sinds kort ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijke producten gebruik je! Ik ben echt dol op gezichtsverzorging. Zonder makeup ga ik de deur nog wel uit, maar zonder een goede verzorging echt niet. Ik gebruik mijn micelair reiniger van bioderma. Dat is echt een hele grote favoriet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie producten. Ik gebruikte eerst altijd skincare producten alleen die hielpen niet. Nu zit ik zelfs bij de medicijnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Effaclar la roch posay is inderdaad super spul! Het heefd mijn huidje ook erg geholpen & kan niet meer zonder dit blijf ik gebruiken :)
    Ook ben ik benieuwd naar de reiniger van Philosophy :)
    X leuk om dit te zien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hahaha, daar staan verschillende producten tussen waar ik ook ontzettend veel van houd. Smith's Rosebud Salve, Kiss Me Tonight, Purity Made Simple, Idéalist ... Ik denk dat ik eens in je kast moet komen neuzen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.