Best Of Make-Up 2014

maandag 29 december 2014



Niet te geloven dat een jaar toch in één, twee, drie voorbij is. Ik heb er weer een leuk bogjaar opzitten, leer nog steeds zoveel bij en wil nog heel lang verder blijven gaan. Dit jaar heb ik op een gegeven moment mezelf opgelegd om niet zomaar een hoop nieuwe make-up te kopen als review materiaal. Nee, er moest eerst over nagedacht worden en vooral als ik het echt graag wou en/of nodig had mocht ik het van mezelf kopen. Daar ben ik ook heel blij om, want ik gebruik toch vooral die producten die het mooiste resultaat opleveren.
Afgelopen jaar heb ik verschillende make-up producten ontdekt en kunnen scoren die voor mij heilig zijn geworden. 

Ik weet nog toen dit palette net uitkwam en ik het bij verschillende youtube beauty gurus zag: deze moet ik hebben! Het is zo'n palette dat door zijn vrij neutrale kleuren bij iedereen zou gaan, maar toch heeft het dat ietsje meer. Niet alleen vind ik de chocoladetinten prachtig (om nog maar te zwijgen over de geur), ook de gouden kleuren, highlighter en shimmery aubergine en mosgroen zijn één voor één wauw. Ik ben er zotter van dan van mijn Naked paletten. De pigmentatie is net wat beter en hierdoor gebruik ik dit palette ook erg vaak.

Soms heb je nood aan een highlighter die er echt bovenuit springt en het vanilla pigment van MAC zorgt hier echt voor. Een highlighter kan soms iets te subtiel zijn en kan dan 's avonds of waar het donker is al snel wegvallen. Vanilla heeft zo een mooie glans die door het pigment sterk aanwezig is. Ik gebruik hem niet enkel op mijn jukbeenderen, maar ook in mijn binnenste ooghoeken. 

Als het dan toch wat subtieler mag dan is de Soft And Gentle highlighter van MAC hier wel mijn favoriet! Hij heeft een supermooi perzik bronzen kleur en ziet er erg natuurlijk uit.

Best dekkende en langzittende concealer is toch wel deze! Hij is jammer genoeg niet zuinig in gebruik, maar wel top! Ook kruipt hij niet in de lijntjes. Serieus mijn lievelingsconcealer ooit.

Grote ontdekking qua lipsticks is deze rood-roze kleur Relentlessly Red. Ik heb hem al even niet gedragen, omdat hij voor mij eerder een kleur is die ik in het voorjaar/zomer draag, maar ik ben er compleet weg van. 

Ik val misschien in herhaling, maar Le Volume is voor mij de beste mascara tot nu toe. In het begin was hij wel even wennen, omdat hij dan teveel product afgeeft, maar daarna voorziet hij mijn wimpers van een extreem volume op een goede anti-spinnenpoot manier. 

Het enige budget product in de lijst, maar dat komt dus waarschijnlijk zoals ik zei omdat ik niet erg veel meer probeer te kopen. Deze eyeliner heeft voor mij alles wat ik wens: hij is gitzwart, droogt mat op, brengt makkelijk aan en blijft een hele dag perfect zitten. Ge-wel-dig toch! 

Hoera voor de opening van Di in Hasselt dit jaar! The Balm was vanaf toen niet onbereikbaar meer. Frat Boy stond dan ook al even op mijn lijstje en ik ben blij dat ik hem kocht. Super pigmentatie en een blush die bij elke look gaat. Loving it! 





19 opmerkingen

  1. Leuk om je favoriete van het afgelopen jaar te zien. Ik vind de MAC Vanilla Pigment zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten gebruik je, ik ben zelf benieuwd naar de chocolate bar palette van Too Faced.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn allemaal zo'n mooie producten! Too Faced Chocolate Bar Palette staat momenteel nog op mijn wishlist ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat veel moois! Ik snap goed dat dit favorieten zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige producten! Soft and Gentle is ook echt een van mijn all time favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie lijst heb je :) Ik ben vooral benieuwd geworden naar MAC Pro Longwear Concealer. Ik ben opzoek naar een goed dekkende concealer :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze allemaal mooi en ik zou het allemaal wel willen hebben haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie collectie zo bij elkaar! X Laura www.mixtfashion.com
    (WIN: Polette cat eye sunglasses )

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie producten. De blush lijkt me prachtig!

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een fijne collectie!
    Die MAC concealer ben ik heel nieuwsgierig naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie favorieten! Ik heb het Chocolate Bar palette gekregen voor kerst, ik ben er nu al helemaal gek op! MAC Soft&Gentle zou ik ook nog wel willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Daar zitten inderdaad toppers tussen! Het palette heb ik zelf ook en ik ben er erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie favorieten! Ik ben zelf vooral benieuwd naar het mac vanilla pigment. Hoor hier zulke goede verhalen over!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke producten. Ik moet toch echt eens die MAC concealer kopen. Ik heb hier serieus nog niks slecht over gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die eyeline van Catrice werkt inderdaad echt perfect, dus vind ik het ook niet echt nodig om zo'n dure te kopen :-) Ben blij dat ik je blog ontdekt heb, leuke artikels!
    Doe je trouwens mee aan mijn winactie?? :-)
    Liefs, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb een dupe van het Chocolate palette van Too Faced. Ben er net zo blij mee als jij! En die eyeliner van Catrice heb ik toevallig ook ontdekt in 2014. Een fijne eyeliner met een perfecte punt om een wing mee te tekenen!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.