Primark - (Christmas) Shoplog

zondag 16 november 2014


Nog even voor Primark in Hasselt zijn deuren opent. Ik kan me nu al de grote heisa voorstellen op de eerste dag, want een bezoekje aan Primark is een hele workout op zich. Misschien ligt het aan mijn leeftijd, we zijn 30 geen 20 meer, maar ik was stikop na gisteren de Primark te verlaten in Luik. Gelukkig viel de drukte nog mee toen we pas aankwamen, maar na een tijdje liep je met je winkelmandje (die dingen zijn zo onhandig, maar ja waar moet je alles laten natuurlijk) overal en tegen iedereen aan dus dan is het tijd om in de gezellige lange wachtrij te staan (sarcastisch bedoelt natuurlijk). Om maar te zwijgen over de wachtrij richting paskamers. Ik weet dat het eigenlijk niet mag, maar wij zoeken steeds een spiegel uit waar het minder druk is en passen daar wat kan! 
Mijn Primark zak zat niet overvol, maar ik heb wel enkele leuke items  gevonden.




Iets wat zeker op mijn lijstje stond waren sokken! Ik hou van prints en aangezien ik al in de kerststemming ben (zal je ook aan de rest wel zien) nam ik deze leuke en warme exemplaren mee. 
Prijs: €2,50 - €3,50


Niet dat ik niet genoeg sjaals heb, maar ik had graag een paarse sjaal gehad en dit is een rond model die maar €6 kostte dus: score! 


Sinds ik meter ben en er een nieuw nichtje bij heb kan ik het niet laten om tussen de kinderafdeling te snuffelen. Alles is er zó supercute! Ik nam deze kersttruitjes mee voor hun die ze binnenkort bij Sinterklaas krijgen. 
Prijs: €8 (rode trui) en €9


Als je mij laat doen zou ik binnenkort een hele kleerkast vol kerstkledij hebben, maar ik ga me vanaf nu toch inhouden haha. Met 80% uit wol is dit wel een enorme warme trui. Bring it on, winter! 
Prijs: €17


Qua kerstgeuren vond ik dat er niet veel keuze was: vanille, kokos, violet of ananas ruikt allemaal lekker, maar deze zou ik liever voor de lente houden. Deze Warm Winter Berry sprong er dan voor mij bovenuit.
Prijs: €3




Ben jij ook al in de kerststemming? 

14 opmerkingen

  1. Oh, wanneer opent de Primark in Hasselt? In december zou die in Gent al openen blijkbaar! Leuke aankopen! Ik wil zelf ook wel een christmas jumper en bij Primark is er veel keuze blijkbaar. De kousen en accessoires daar vind ik ook altijd tof.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk niet dat het nog voor dit jaar is dus ik gok op het voorjaar :)

      Verwijderen
  2. Wat een heerlijke items voor met kerst enzo! Ik wil ook heeel snel weer naar Primark!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een toffe kersttruien en ik kan niet wachten tot de Primark in Hasselt opengaat !x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoop echt dat de Primark in Gent snel zijn deuren opent bij het zien van al deze leuke aankoopjes. Ben zelf al helemaal in kerststemming dus die sokken en die trui zou ik zelf ook kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh echt fijne koopjes :D Van die kersttruien zijn zo fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke artikelen! De sokken zijn mijn favoriet!

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zalig! Ik ben ook al helemaal in Kerststemming, ik hou echt van het moment dat alle winkels hun kerstcollecties onthullen en Starbucks weer de lekkerste LE's heeft.. Ik kan al niet wachten op alle kerstversiering in Antwerpen.. AAAAH.. Haha :) Mooie lay-out trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een foute truien,, maar super leuk!.. Eerst nog sinterklaas vieren en dan kerst voor mij :-)..

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.