OGX - Renewing Argan Oil Of Morocco

vrijdag 24 oktober 2014


Sinds er een Di in Hasselt is zijn er weer heel wat nieuwe producten die mijn aandacht trekken. Net zoals het haargamma van OGX. Hier en daar ben ik ze al eens tegengekomen online, maar nog nooit in de winkel. Tot nu dus. OGX heeft een ruim aanbod van heerlijke shampoo's en conditioners tot lichaamsverzorging.
Na serieus alles te hebben afgegaan in de winkel besloot ik om de Renewing Argan Oil Of Morocco conditioner mee te nemen. 



Waarom ik enkel de conditioner meenam zal je je misschien afvragen. Wel, ik wou eerst even kijken hoe deze het voor mijn haren zou doen en ik was de laatste tijd minder tevreden over mijn huidige conditioner van Bumble & Bumble. 
Een conditioner moet mijn haren in eerste plaats zacht maken en ontwarren, iets wat die laatste toch niet deed zoals ik wou.

Dit is wat de Renewing Argan Oil Of Morocco belooft:

Marokkaanse arganolie is al eeuwenlang een bron van natuurlijke vitamine E en antioxidanten en helpt je huid- en haarcellen te herstellen. De weldadige verzorgende Moroccan Argan Oil Shampoo herstelt de glans en zachtheid van je haar, en geeft het meer veerkracht. De vochtbalans wordt hersteld, en je haar wordt beschermd tegen uitdroging door je föhn en de zon. Kies voor zijdezacht, glad en verleidelijk haar met de Moroccan Argan Oil Shampoo en de bijpassende Conditioner.

Mijn haren zijn op dit moment wat droger door de blonde highlights die erin zitten en hebben daardoor ook extra zorg nodig. Ik gebruik ook af en toe mijn stijltang dus deze Renewing Argan Oil Of Morocco lijkt me zeer geschikt!

Ondertussen heb ik deze conditioner al verschillende keren gebruikt. De geur vind ik erg lekker! Hier is OGX echt wel voor aan te raden, want al hun producten ruiken overheerlijk.
Na het uitspoelen voel ik al meteen een verschil, mijn haren voelen gevoed en glad aan.
Ook het ontwarren gaat iets vlotter (al gebruik ik nog steeds mijn Tangle Teezer hiervoor). 
Maar er is een verschil, ook als mijn haren droog zijn. Ze vallen gladder en voelen zacht en gezond aan. That's what i like! Ik vind het een superfijne conditioner en ga zeker de shampoo aanschaffen als mijn huidige op is. 


OGX kan ik geen budgetmerk noemen, want de prijzen van deze shampoo's en conditioners liggen allemaal rond €10, maar dat is deze conditioner zeker waard!

7 opmerkingen

  1. Ik ben echt dol op de producten van OGX, ze doen zoveel goeds voor je haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het erg fijne producten van OGX ik heb de shampoo getest en ruikt heerlijk :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OGX lijkt mij een heel fijn merk, ik heb hier nog nooit wat van geprobeerd. Lees er zoveel goeds over!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als een fijn product. Ik gebruik nu zelf een mega goedkope argan olie shampoo van Kruidvat.
    Ook best fijn voor 89 cent :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt erg goed, ik vind de flacon ook erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind arganolie super dus ben heel benieuwd naar deze conditioner :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.