Mijn Fashion Musthaves Voor De Herfst

woensdag 22 oktober 2014


Eén van de leuke dingen aan de herfst vind ik de nieuwe kleding collecties. Dit is steeds opnieuw de collectie waar ik elk jaar weer naar uitkijk. Ik hou ervan om me in verschillende lagen te kleden, van panties tot sjaals, in de herfst is het allemaal lekker warm en comfortabel.
Vandaag enkele musthaves die je deze herfst wel in je kleerkast terug mag vinden en enkele van mijn aanraders.


1. Waar ik zeker niet zonder kan in de herfst is een sjaal. Ik zal dan ook niet snel zonder deze de deur uitgaan. Vooral ronde sjaals vind ik erg gemakkelijk, geen gedoe om hem aan en uit te doen als je haast hebt. Deze van bij Esprit ziet er super cosy uit!

2. Zwarte panties! Vaak heb ik altijd een paar reserve liggen, zodat ik er nooit zonder val. Ik draag graag kleedjes en rokjes dus hier moeten voor mij altijd zwarte panties onder, die liefst mat zijn. Panties in een kleurtje kan natuurlijk ook altijd, maar met zwart zit je altijd goed, want het past met alles.



3. Deze herfst zijn de leerlook rokjes erg in en daar ben ik het ook helemaal mee eens. Ik zou dan voor een A-lijn rok gaan die wat hoger komt en combineren met een blouse. Zowel bij H&M als bij Esprit kan je deze leuke rokjes vinden. Ik vind ze supermooi!

4. Doordat het vaak regent in de herfst vind ik dat je best sneakers kan gebruiken. Deze mogen al wat sneller vuil worden dan je enkellaarsjes of ballerina's (die ik eigenlijk al opberg met de zomerschoenen). Sneakers maken je casual outfit ook meteen af. 


5. Ik was er in het begin niet zo fan van, maar deze herfst haal ik zeker mijn eerste onesie nog in huis. Ze lijken me heel comfortabel en na een lange werkdag is dat datgene wat ik nodig heb. Tegenwoordig heb je ze in zoveel prints dus ik ga me zeker een leuk exemplaar aanschaffen.



6. Om het dan toch in de comfy zone te houden. Een oversized trui sluit het rijtje mooi af. Ik heb er niet erg veel, maar ik vind ze wel heel fijn om te dragen en ze zien er gewoon zo knusjes uit. 



Aanraders om online te shoppen:
Espit
Boohoo
Asos

Hou jij ook zo van de herfstmode? En zonder welk kledingstuk zou je echt niet kunnen in dit seizoen? 

13 opmerkingen

  1. Ik kan ook echt zonder een lekker sjaal, heb ook verschillende zodat ik het leuk kan combineren. Wat ik nu erg leuk vind zijn de gilet over leren jassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet nog steeds mijn eerste onesie kopen, maar kan me wel voorstellen dat het erg fijn is op zulke dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat leren rokje ziet er echt mooi en stoer uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie musthaves, me Onesizepak heb ik al gescoord zit erg leuk & heerlijk warm :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke musthaves. De dikke sweater draag ik ook dagelijks in het najaar haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele belangrijke en lekker warme musthaves!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit zijn echt heerlijke dingen voor in de herfst. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben ook op zoek naar een leuke onesie :D! Als je gevonden hebt waar ze leuke verkopen, mag je het mij zeker laten weten :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wil me zeker ook nog een onesie aanschaffen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.