Lush - Halloween + Kerst collectie Shoplog

maandag 20 oktober 2014


Je had hem al zien aankomen, ik ben zaterdag naar Lush geweest en heb wat leuks meegenomen! (Ook voor één van jullie, check de winactie!) Het liefst van alles had ik de hele kerst en halloween collectie willen meenemen, maar laten we realistisch zijn, dat zou mijn portefeuille niet zo leuk gevonden hebben. Benieuwd naar de leukerds die ik meenam? 



The Christmas Penguin - Bubble Bar
Hoe cute is deze pinguïn wel niet?! Een bubble bar kan je meerdere keren gebruiken door er kleine stukjes vanaf te brokkelen (dat gaat pijn doen!) en onder stromend water te houden. Ze zorgen voor lekker veel schuim, een heerlijke geur en maken het water zacht. The Christmas Penguin heeft een heel frisse en zoete geur, zalig! 


The Melting Snowman - Bath Melt 
Mijn eerste bath melt die ik probeer. Je kan ze vergelijken met badolie, ze voeden je huid extra goed. Deze heeft een heerlijke, kruidige kerstgeur! Hij ruikt naar kaneel, kruidnagel en zoete sinaasappel. 


Lord Of Misrule - Bath Bomb
Deze bruisbal komt uit de halloween collectie en ruikt overheerlijk. Moeilijk te beschrijven wel, maar hij bevat patchoelie-olie, zwarte peper-olie, Fair Trade vanilla absolue en gardenia-extract. Hij zou je badwater wijnrood kleuren, mysterieus lijkt hij me wel!


Sparkly Pumpkin - Bubble Bar
Aangezien je buiten en binnen wel een pompoen kan vinden in de herfst ten huize Griet sprak me deze glitter pompoen natuurlijk wel aan. De kruidige fruitgeur past dan ook bij dit seizoen en in een bad vol glitters gaan wil iedereen toch wel eens doen, niet? 

Ik word trouwens steeds supergoed geholpen bij Lush. Ze geven me altijd alle info die ik nodig heb en laten je de figuurtjes zoals de pinguïn kiezen, omdat ze allemaal een eigen karaktertrek hebben. Ik kreeg ook nog een staaltje mee van de welbekende gezichtsreiniger Buch De Noel, deze ga ik zeker snel eens uittesten!


Hou jij ook zo van Lush en wat staat er op jou Lush kerstverlanglijstje?


18 opmerkingen

  1. Lord of Misrule is echt een grote favoriet van mij! Hij ruikt zo ongelofelijk lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmm ik moet nog steeds langs gaan voor die goodies!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een feestje om deze collectie te zien. Ik vind Lush zo lekker. Maar dit ziet er gewoon te mooi uit om te gebruiken ��

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaaaah vooral de penguin en snowman zien er zo ontzettend cute uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik moet echt weer eens gaan en overal aan snuffelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave spulletjes! Ik ga daar ook eens een kijkje nemen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Cute! Ik moet ook nog even Snow Fairy en wat andere leuke dingen inslaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke items, Lush heeft altijd zo'n mooie collectie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat een heerlijke bad stuff! Ik ben deze week Snow Fairy douchegel + de massagebar gaan halen. Kerst mag nu wel gaan komen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. The Melting Snowman heb ik zelf vorig jaar gekocht/gebruikt. Die vond ik echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke items... De kerst collectie is echt mooi altijd bij lush

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goh, ik hou van Lush. Heb nu spijt dat ik toch The Christmas Penguin niet gekocht heb, zoooo cute !! Lord of Misrule klinkt ook niet slecht. Heb al een enorme stash gekocht, maar er is nog zoooo veel dat ik wil proberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ooh, die pinguin is zo schattig :D! Ik ben vooral benieuwd naar het pompoentje! Als het je doet glitteren, kan het niet slecht zijn :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. omg hoe cute is die pompoen en dat pinguintje :d

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.